Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.08
  • Stadion: Mocajuba Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2762
Mocajuba AA Internacional de Limeira
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 33.4
matig Schieten matig
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


31e minuut.
Abreu passt de bal zonder na te denken. Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Toró tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toró krijgt een gele kaart. Lima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Hernandes met een harde bal richting middenveld. Zanette kan de bal niet met de borst controleren. Zanette probeert naar een medespeler te passen. Graffite rent richting de bal. Graffite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocajuba 64%, AA Internacional de Limeira 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocajuba - AA Internacional de Limeira 0:0

58e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente met een sublieme pass. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho schiet op doel. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta rent richting de bal. Motta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Petrucio probeert naar een medespeler te passen. Valente rent richting de bal. Valente geeft een hoge lob. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zanette geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Teixeira de bal onder controle te krijgen. Graffite rent richting de bal. Graffite draait met de bal, schiet en ... Hernandes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa met een sublieme pass. Abreu speelt de bal door. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vasconcelos passt de bal met de wreef. Abreu rent richting de bal. Abreu met een sublieme pass. Graffite is nu in balbezit. Graffite schiet op doel. Paal! Hernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Serrano neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Freire rent richting de bal. Motta onderschept slim de pass. Valente rent richting de bal. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta draait met de bal, schiet en ... Espadanyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lombardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocajuba 62%, AA Internacional de Limeira 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocajuba - AA Internacional de Limeira 0:0