Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pataquada FC Raijin Strikers
433 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen good


3e minuut.
Regueiro rent richting de bal. Rabello geeft een hoge lob. Daar is Guerreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 1:0

5e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 2:0

10e minuut.
Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdo probeert naar een medespeler te passen. Rojão is nu in balbezit. Daar is Rojão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal in één keer door. Rojão is nu in balbezit. Rojão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
rent richting de bal. passt de bal met de wreef. Rissi heeft problemen om de bal te vangen. Seculini is nu in balbezit. Seculini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 3:0

29e minuut.
Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Mazaropi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 4:0

38e minuut.
Abreu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão schiet op doel. Flausino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 4:1

42e minuut.
Rabello kopt de bal weg. Guerreiro heeft problemen om de bal te vangen. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 5:1

43e minuut.
Simão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabello rent richting de bal. Rabello speelt de bal door. Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão passt de bal in één keer door. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cok rent richting de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cok is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 6:1

44e minuut.
Regueiro met een sublieme pass. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataquada FC 54%, Raijin Strikers 46%.
Pataquada FC - Raijin Strikers 6:1

47e minuut.
Leht rent richting de bal. da Cunha rent richting de bal. da Cunha passt de bal in één keer door. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Risadinha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zimmerbauer met de inworp. Rojão is nu in balbezit. Rojão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rojão met een sublieme pass. Regueiro rent richting de bal. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Abreu is nu in balbezit. Abreu draait met de bal, schiet en ... Flausino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azevedo rent richting de bal. Azevedo geeft een lange en hoge pass. Seculini met een sublieme pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 7:1

63e minuut.
Regueiro passt de bal met de wreef. Romero is nu in balbezit. Seculini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Risadinha met een snelle inworp. Seculini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Daar is Rabello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regueiro speelt de bal door. Azevedo is nu in balbezit. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Seculini met een sublieme pass. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro met een sublieme pass. Daar is Cok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pataquada FC - Raijin Strikers 8:1

88e minuut.
Vercilo met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een lange en hoge pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pataquada FC 43%, Raijin Strikers 57%.
Pataquada FC - Raijin Strikers 8:1