Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lee Siyeon FC managerpro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Pezzi is nu in balbezit. Arouca onderschept slim de pass. Arouca geeft een hoge lob. Sagaz heeft problemen om de bal te vangen. Sagaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gava speelt de bal door. Querubim is nu in balbezit. Querubim passt de bal met de wreef. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pelágio probeert de bal met de borst te controleren. Pezzi rent richting de bal. Caetano verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim schiet op doel. Borba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sagaz passt de bal zonder na te denken. Pezzi rent richting de bal. Querubim onderschept slim de pass. Querubim schiet op doel. Castro kopt de bal weg. Borba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Querubim kopt de bal weg. Klungelig pakt Castro de bal. Sagaz rent richting de bal. Sagaz draait met de bal, schiet en ... Borba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lee Siyeon FC - managerpro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee Siyeon FC 52%, managerpro 48%.
Lee Siyeon FC - managerpro 1:0

67e minuut.
Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim is nu in balbezit. Querubim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee Siyeon FC 53%, managerpro 47%.
Lee Siyeon FC - managerpro 1:0