Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineirense FC managerpro
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Valadares speelt de bal door. Silveira is nu in balbezit. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sagaz met een snelle inworp. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz passt de bal in één keer door. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando schiet op doel. Borba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz geeft de bal voor. Silveira is nu in balbezit. Saccomando onderschept slim de pass. Saccomando schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pezzi speelt de bal door. Pelágio is nu in balbezit. Negrete is nu in balbezit. Pelágio rent richting de bal. Pelágio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineirense FC 37%, managerpro 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineirense FC - managerpro 0:0

47e minuut.
Saccomando rent richting de bal. Risadinha is nu in balbezit. Saccomando onderschept slim de pass. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Silveira speelt de bal door. Negrete is nu in balbezit. Vale onderschept slim de pass. Pelágio onderschept slim de pass. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Minarete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Pelágio rent richting de bal. Pelágio passt de bal zonder na te denken. Negrete is nu in balbezit. Negrete schiet op doel. Minarete bokst de bal weg.

72e minuut.
Valente speelt de bal door. Sagaz probeert naar een medespeler te passen. Kanu is nu in balbezit. Kanu schiet op doel. Borba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineirense FC - managerpro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineirense FC 40%, managerpro 60%.
Mineirense FC - managerpro 1:0