Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: Pipa F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2812
Pipa F.C Vasco FCR
Normal Tactiek Tática 1
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.8 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten good
hopeless Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Borges geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spodrītis met een snelle inworp. Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Ciserani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krejč rent richting de bal. Krejč geeft een hoge lob. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:1

5e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal in één keer door. Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani draait met de bal, schiet en ... da Guia bokst de bal weg.

8e minuut.
Cantagalo rent richting de bal. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. Villalta geeft een hoge lob. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Chiţa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:2

10e minuut.
Ciserani met een snelle inworp. Krejč speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Marin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rebeque heeft problemen om de bal te vangen. Ciserani is nu in balbezit. Ciserani probeert naar een medespeler te passen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Chiţa de bal. Marin rent richting de bal. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa schiet op doel. da Guia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:3

14e minuut.
Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejč is nu in balbezit. Krejč met een sublieme pass. Daar is Polak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak probeert naar een medespeler te passen. da Guia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Doeltrap. Marin trapt de bal weg. Polak speelt de bal door. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ciserani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciserani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:4

23e minuut.
Pietranik speelt de bal door. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta speelt de bal door. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Imbacher kopt de bal weg. Klungelig pakt Polak de bal. Polak speelt de bal door. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vargas rent richting de bal. Spodrītis verovert de bal door een tackle van achteren. Spodrītis probeert naar een medespeler te passen. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Polak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Penedo probeert de bal met de borst te controleren. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo maakt een afschuwelijke overtreding. Penedo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Villalta draait met de bal, schiet en ... Marin probeert de bal aan de voet te houden. Chiţa rent richting de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ... da Guia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Krejč met een sublieme pass. Daar is Ciserani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Borges met een harde bal richting middenveld. Polak kopt de bal weg. Ciserani rent richting de bal. Chiţa rent richting de bal. Chiţa schiet op doel. da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani schiet op doel. da Guia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipa F.C 81%, Vasco FCR 19%.
Pipa F.C - Vasco FCR 0:5

46e minuut.
Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado rent richting de bal. Krejč begaat een overtreding. Quebrado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Quebrado kan niet meer verder spelen. Alencar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Krejč rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penedo. Penedo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

48e minuut.
Krejč is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Alencar de bal. Chiţa rent richting de bal. Chiţa schiet op doel. da Guia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:6

59e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalta met een snelle inworp. Polak is nu in balbezit. Polak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Cantagalo rent richting de bal. Polak probeert naar een medespeler te passen. Ciserani is nu in balbezit. Ciserani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
da Guia trapt de bal weg. Polak kopt de bal weg. Chiţa rent richting de bal. Chiţa schiet op doel. da Guia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:7

69e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Krejč is nu in balbezit. Krejč probeert naar een medespeler te passen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ciserani rent richting de bal. Ciserani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Alencar bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejč bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejč passt de bal met de wreef. Polak is nu in balbezit. Polak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

73e minuut.
Lónich onderschept slim de pass. Cantagalo is nu in balbezit. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa passt de bal in één keer door. Ciserani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciserani draait met de bal, schiet en ... da Guia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Krejč probeert naar een medespeler te passen. Borges rent richting de bal. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. da Guia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipa F.C - Vasco FCR 0:8

86e minuut.
Ciserani met een snelle inworp. Krejč is nu in balbezit. Krejč met een sublieme pass. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ... da Guia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebeque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Alencar de bal. Ciserani is nu in balbezit. Ciserani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipa F.C 83%, Vasco FCR 17%.
Pipa F.C - Vasco FCR 0:8