Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lee Siyeon FC InhaumaFC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero met een sublieme pass. Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagaz schiet op doel. Peladeiro kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Valverde speelt de bal door. Marcelino rent richting de bal. Fininho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcelino raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramalho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Peladeiro is nu in balbezit. Peladeiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chulapa met een snelle inworp. Querubim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gava bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino onderschept slim de pass. Marcelino passt de bal in één keer door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee Siyeon FC 41%, InhaumaFC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lee Siyeon FC - InhaumaFC 0:0

54e minuut.
Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rio Branco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rico probeert naar een medespeler te passen. Rosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pinheiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lee Siyeon FC - InhaumaFC 0:1

73e minuut.
Gava geeft een lange en hoge pass. Ramalho probeert de bal aan de voet te houden. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lee Siyeon FC - InhaumaFC 0:2

79e minuut.
Ramalho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosa de bal. Romero is nu in balbezit. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lee Siyeon FC 63%, InhaumaFC 37%.
Lee Siyeon FC - InhaumaFC 0:2