Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.09
  • Stadion: Jrsantos Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2624
Mulambos FC Pipa F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten weak
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Penedo rent richting de bal. Penedo passt de bal zonder na te denken. Levy is nu in balbezit. Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Gamarra draait met de bal, schiet en ... Penedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ferraz kopt de bal weg. Daar is Levy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalieri onderschept slim de pass. Cavalieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Pipa F.C 0:1

4e minuut.
Nadal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levy is nu in balbezit. Levy met een sublieme pass. Raquete is nu in balbezit. Raquete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barbosa met een sublieme pass. Júnior is nu in balbezit. Júnior geeft een lange en hoge pass. Raquete is nu in balbezit. Raquete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rebeque met een snelle inworp. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een hoge lob. Gamarra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Pipa F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulambos FC 51%, Pipa F.C 49%.
Mulambos FC - Pipa F.C 0:2

52e minuut.
Roiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roiz onderschept slim de pass. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Penedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulambos FC - Pipa F.C 0:3

56e minuut.
Levy geeft de bal voor. Raquete is nu in balbezit. Cantagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rebeque rent richting de bal. Rebeque speelt de bal door. Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra schiet op doel. Penedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulambos FC 49%, Pipa F.C 51%.
Mulambos FC - Pipa F.C 0:3