Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendários Football Âncora Negra
Lucas 352 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 15.5
solid Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


7e minuut.
Scott rent richting de bal. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Scott is nu in balbezit. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Patury bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šnajberk is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Daar is Šnajberk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 1:0

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patury trapt de bal weg. Uyanık kopt de bal weg. Šnajberk heeft problemen om de bal te vangen. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... Patury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino passt de bal in één keer door. Casagrande is nu in balbezit. Francelino is nu in balbezit. Francelino draait met de bal, schiet en ... Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Stange geeft een lange en hoge pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 2:0

22e minuut.
Uyanık kopt de bal weg. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 3:0

24e minuut.
Mansur met een sublieme pass. Šnajberk kopt de bal weg. Klungelig pakt Punga de bal. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. Patury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 4:0

26e minuut.
Stoica passt de bal met de wreef. Stange is nu in balbezit. Stange passt de bal zonder na te denken. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 5:0

29e minuut.
Valença passt de bal met de wreef. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Šnajberk heeft problemen om de bal te vangen. Šnajberk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Punga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık rent richting de bal. Uyanık draait met de bal, schiet en ... Aragão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 6:0

29e minuut.
Francelino speelt de bal door. Pelegrino heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande rent richting de bal. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Vercilo met de inworp. Aragão is nu in balbezit. Šnajberk verovert de bal door een tackle van achteren. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap. Punga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 7:0

44e minuut.
Casagrande rent richting de bal. Valença geeft een hoge lob. Šnajberk kopt de bal weg. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 32%, Âncora Negra 68%.
Legendários Football - Âncora Negra 7:0

46e minuut.
Šnajberk onderschept slim de pass. Šnajberk passt de bal in één keer door. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange geeft de bal voor. Barcelos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Lorenzini controleert de bal met de borst. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık passt de bal met de wreef. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 8:0

51e minuut.
Stange met een snelle inworp. Klungelig pakt Uyanık de bal. Uyanık geeft de bal voor. Barcelos maakt een snoekduik en kopt de bal. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Šnajberk de bal. Šnajberk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rosado met een snelle inworp. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal in één keer door. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Quebrado de bal. Quebrado geeft de bal voor. Klungelig pakt Scott de bal. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šnajberk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 9:0

57e minuut.
Stoica met de inworp. Uyanık met een sublieme pass. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange geeft een lange en hoge pass. Barcelos krijgt zijn hoofd ertegen. Patury bokst de bal weg.

58e minuut.
Valença speelt de bal door. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft de bal voor. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 10:0

60e minuut.
Klungelig pakt Stange de bal. Stange met een sublieme pass. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kabely kopt de bal weg. Uyanık heeft problemen om de bal te vangen. Uyanık met een sublieme pass. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 11:0

64e minuut.
Doeltrap. Cunha komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Punga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoica met de inworp. Klungelig pakt Barcelos de bal. Barcelos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Quebrado speelt de bal door. Stoica speelt de bal door. Klungelig pakt de bal. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vercilo trapt de bal weg van het doel. Stoica kopt de bal weg. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Lorenzini de bal. Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal met de wreef. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Cunha geeft de bal voor. Vercilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uyanık met een sublieme pass. Klungelig pakt Barcelos de bal. Barcelos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 12:0

79e minuut.
França komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Pancinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunha met een sublieme pass. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patury werpt zichzelf wanhopig voor de bal. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Âncora Negra 13:0

86e minuut.
Uyanık passt de bal in één keer door. is nu in balbezit. passt de bal met de wreef. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Punga de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Cunha geeft een lange en hoge pass. Scott probeert de bal met de borst te controleren. Uyanık met een sublieme pass. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 23%, Âncora Negra 77%.
Legendários Football - Âncora Negra 13:0