Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vilavelhense A.C Jeju United
433 Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Querubim speelt de bal door. Gonçalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonçalves met een sublieme pass. Pavanati rent richting de bal. Pavanati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sobis heeft problemen om de bal te vangen. Sobis probeert naar een medespeler te passen. Pavanati rent richting de bal. Cocito is nu in balbezit. Cocito schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vilavelhense - A.C Jeju United 1:0

22e minuut.
Marin speelt de bal door. Simplício kopt de bal weg. Daar is Mossoró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocito rent richting de bal. Cocito haalt uit met een fantastische trap. Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pavanati verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho rent richting de bal. Galinho geeft een lange en hoge pass. Sobis rent richting de bal. Sobis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bonilha rent richting de bal. Bonilha met een sublieme pass. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo draait met de bal, schiet en ... Pedrosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati speelt de bal door. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Rolha trapt de bal weg. Sobis kopt de bal weg. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito schiet op doel. Marin bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilavelhense 58%, A.C Jeju United 42%.
Vilavelhense - A.C Jeju United 1:0

56e minuut.
Pavanati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati passt de bal in één keer door. Cocito is nu in balbezit. Cocito schiet op doel. Marin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilavelhense - A.C Jeju United 2:0

62e minuut.
Simplício met een sublieme pass. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito passt de bal in één keer door. Pavanati rent richting de bal. Pavanati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gonçalves raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Perrotta komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rolha geeft een hoge lob. Inworp. Mosquito met een snelle inworp. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Vilavelhense - A.C Jeju United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vilavelhense 47%, A.C Jeju United 53%.
Vilavelhense - A.C Jeju United 2:1