Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Jeju United Proletário
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Petkovic geeft een hoge lob. Mossoró rent richting de bal. Aleixo rent richting de bal. Aleixo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Aleixo de bal. Figueiredo rent richting de bal. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Jeju United - Proletário 0:1

18e minuut.
Mossoró rent richting de bal. Aleixo verovert de bal door een tackle van achteren. Aleixo speelt de bal door. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Redondo is nu in balbezit. Redondo passt de bal in één keer door. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Menezes geeft een hoge lob. Aleixo rent richting de bal. Aleixo passt de bal zonder na te denken. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Jeju United - Proletário 0:2

45e minuut.
Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic onderschept slim de pass. Petkovic met een sublieme pass. Klungelig pakt Redondo de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ... Ribas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Jeju United 33%, Proletário 67%.
A.C Jeju United - Proletário 0:2

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosquito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Jeju United - Proletário 1:2

74e minuut.
Falcão rent richting de bal. Mosquito onderschept slim de pass. Mosquito speelt de bal door. Redondo rent richting de bal. Redondo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mossoró is nu in balbezit. Mossoró geeft een hoge lob. Mosquito met een sublieme pass. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Jeju United - Proletário 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Jeju United 36%, Proletário 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Jeju United - Proletário 2:2