Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendários Football sdasd
Lucas 352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Valença is nu in balbezit. Valença met een sublieme pass. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık met een sublieme pass. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk schiet op doel. Mazolinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 1:0

12e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan passt de bal met de wreef. Šnajberk is nu in balbezit. Šnajberk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Cantagalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Mazolinha bokst de bal weg. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 2:0

15e minuut.
Valença verovert de bal door een tackle van achteren. Valença geeft een lange en hoge pass. Šnajberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Šnajberk schiet op doel. Mazolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 3:0

19e minuut.
Salame geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valença met de inworp. Erzrumyan probeert naar een medespeler te passen. Uyanık geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 4:0

20e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica probeert naar een medespeler te passen. Šnajberk heeft problemen om de bal te vangen. Šnajberk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saldanha de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een hoge lob. Saldanha controleert de bal met de borst. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk schiet op doel. Mazolinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Salame geeft de bal voor. Inworp. Valença zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Uyanık de bal. Uyanık geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tuấn Kiệt geeft een lange en hoge pass. Cantagalo kopt de bal weg. Daar is Valença, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valença geeft een hoge lob. Šnajberk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Uyanık geeft een hoge lob. Daar is Cantagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. Mazolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 5:0

34e minuut.
Šnajberk passt de bal zonder na te denken. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 6:0

35e minuut.
Šnajberk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barcelos komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Salame passt de bal met de wreef. Stoica is nu in balbezit. Stoica passt de bal in één keer door. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stoica passt de bal in één keer door. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık met een sublieme pass. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stoica rent richting de bal. Stoica geeft de bal voor. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. Mazolinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 7:0

41e minuut.
Sesveren met de inworp. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pacaembu speelt de bal door. Tuấn Kiệt rent richting de bal. Uyanık met een sublieme pass. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Inworp. Stoica met de inworp. Bach kan de bal niet met de borst controleren. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mircea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uyanık de bal. Uyanık geeft een hoge lob. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 18%, sdasd 82%.
Legendários Football - sdasd 7:0

48e minuut.
Stoica met een snelle inworp. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 8:0

50e minuut.
Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık speelt de bal door. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel. Mazolinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 9:0

52e minuut.
Uyanık met een sublieme pass. Cantagalo rent richting de bal. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 10:0

55e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salame de bal. Valença is nu in balbezit. Valença geeft een hoge lob. Mazolinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Tostão de bal. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık passt de bal in één keer door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 11:0

59e minuut.
Valença speelt de bal door. Uyanık is nu in balbezit. Uyanık met een sublieme pass. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 12:0

62e minuut.
Valença is nu in balbezit. Valença geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Mazolinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 13:0

64e minuut.
Cantagalo rent richting de bal. Cantagalo geeft een hoge lob. Sesveren kopt de bal weg. Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Mazolinha bokst de bal weg. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık haalt uit met een fantastische trap. Mazolinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 14:0

66e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica met een sublieme pass. Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Erzrumyan schiet op doel. Mazolinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Valença onderschept slim de pass. Valença geeft de bal voor. Barcelos heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 15:0

70e minuut.
Freitas komt het veld opgelopen. Kabely komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tuấn Kiệt speelt de bal door. Stoica rent richting de bal. Stoica geeft een hoge lob. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 16:0

75e minuut.
Freitas passt de bal zonder na te denken. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 17:0

76e minuut.
Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bach de bal. Stoica is nu in balbezit. Uyanık geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stange komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Stange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. Mazolinha bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Cantagalo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 18:0

85e minuut.
Stange met een sublieme pass. Tuấn Kiệt is nu in balbezit. Tuấn Kiệt geeft de bal voor. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 19:0

86e minuut.
Cantagalo geeft de bal voor. Inworp. Kabely met de inworp. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan geeft de bal voor. Mazolinha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Freitas is nu in balbezit. Freitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - sdasd 20:0

89e minuut.
Rywczak is nu in balbezit. Rywczak geeft de bal voor. Cantagalo is nu in balbezit. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 16%, sdasd 84%.
Legendários Football - sdasd 20:0