Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futura geracao Luizerense
Normal Tactiek quadrado c1
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 37.1
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco speelt de bal door. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Nonato bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonato probeert naar een medespeler te passen. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:1

8e minuut.
Castro speelt de bal door. Penadinho is nu in balbezit. Vibhuti onderschept slim de pass. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:2

11e minuut.
Abuda speelt de bal door. Machida probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Machida rent richting de bal. Machida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Acerola trapt de bal weg. Vibhuti kopt de bal weg. Machida is nu in balbezit. Machida draait met de bal, schiet en ... Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:3

15e minuut.
Estevão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vibhuti onderschept slim de pass. Vibhuti passt de bal in één keer door. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:4

18e minuut.
Abuda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonato speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Pacheco met een sublieme pass. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:5

24e minuut.
Vibhuti onderschept slim de pass. Vibhuti met een sublieme pass. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Acerola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tupãzinho rent richting de bal. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:6

26e minuut.
Vibhuti kopt de bal weg. Machida heeft problemen om de bal te vangen. Tupãzinho is nu in balbezit. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:7

29e minuut.
Sorriso geeft de bal voor. Machida rent richting de bal. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel. Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vibhuti passt de bal met de wreef. Abuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida is nu in balbezit. Machida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nonato rent richting de bal. Vibhuti met een sublieme pass. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ... Acerola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:8

39e minuut.
Abuda met een snelle inworp. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:9

42e minuut.
Vibhuti schiet op doel. Doeltrap. Acerola trapt de bal weg van het doel. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futura geracao 76%, Luizerense 24%.
futura geracao - Luizerense 0:10

48e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Machida rent richting de bal. Machida passt de bal met de wreef. Vibhuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vibhuti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nonato geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vibhuti is nu in balbezit. Vibhuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ... Tupãzinho probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:11

55e minuut.
Doeltrap. Resende trapt de bal weg. Castro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco schiet op doel. Acerola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Freire geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonato met een snelle inworp. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Abuda probeert de bal met de borst te controleren. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal met de wreef. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:12

62e minuut.
Nonato is nu in balbezit. Nonato geeft een lange en hoge pass. Freire is nu in balbezit. Machida onderschept slim de pass. Machida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:13

64e minuut.
Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machida de bal. Machida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:14

69e minuut.
Estevão is nu in balbezit. Machida onderschept slim de pass. Machida haalt uit met een fantastische trap. Resende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vibhuti rent richting de bal. Vibhuti speelt de bal door. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Machida is nu in balbezit. Machida passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pacheco de bal. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tupãzinho geeft een hoge lob. Abuda kopt de bal weg. Resende rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Resende is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Acerola trapt de bal weg van het doel. Bosco controleert de bal met de borst. Nonato is nu in balbezit. Machida is nu in balbezit. Machida haalt uit met een fantastische trap. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:15

84e minuut.
Machida is nu in balbezit. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Machida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machida schiet op doel. Acerola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
futura geracao - Luizerense 0:16

86e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco geeft de bal voor. Penadinho heeft problemen om de bal te vangen. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel. Acerola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Penadinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nonato met de inworp. Machida rent richting de bal. Machida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futura geracao 89%, Luizerense 11%.
futura geracao - Luizerense 0:16