Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gememeuno Proletário
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt da Costa de bal. Leme is nu in balbezit. da Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Costa krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Menezes geeft de bal voor. Pinga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falcão. Falcão krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Falcão is nu in balbezit. Pinga rent richting de bal. Pinga speelt de bal door. Leme is nu in balbezit. Leme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gememeuno 46%, Proletário 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gememeuno - Proletário 0:0

49e minuut.
Menezes geeft een hoge lob. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais onderschept slim de pass. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gememeuno - Proletário 0:1

55e minuut.
Menezes probeert naar een medespeler te passen. Falcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Leme rent richting de bal. Leme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Menezes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gutemberg de bal onder controle te krijgen. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire rent richting de bal. Freire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Falcão verovert de bal door een tackle van achteren. Pinga onderschept slim de pass. Pinga speelt de bal door. Freire is nu in balbezit. Freire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gememeuno - Proletário 1:1

87e minuut.
da Guia met de inworp. Klungelig pakt Menezes de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Freire. Freire krijgt een gele kaart. Menezes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menezes met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gememeuno 48%, Proletário 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gememeuno - Proletário 1:1