Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Âncora Negra Vilavelhense
Attack Tactiek 433
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten weak
hopeless Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Magalhães onderschept slim de pass. Magalhães speelt de bal door. Daar is da Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavanati is nu in balbezit. Pavanati draait met de bal, schiet en ... Patury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino onderschept slim de pass. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pelegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pedrosa trapt de bal weg. Lorenzini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Francelino de bal onder controle te krijgen. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande schiet op doel. Pedrosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

15e minuut.
Lorenzini passt de bal in één keer door. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão passt de bal met de wreef. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rolha verovert de bal door een tackle van achteren. Rolha geeft een lange en hoge pass. Pelegrino speelt de bal door. Francelino rent richting de bal. Francelino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Magalhães met een sublieme pass. Sobis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobis passt de bal zonder na te denken. Cocito is nu in balbezit. Cocito schiet op doel. Patury probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Vilavelhense 0:1

38e minuut.
Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino passt de bal in één keer door. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Âncora Negra - Vilavelhense 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Âncora Negra 36%, Vilavelhense 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Âncora Negra - Vilavelhense 1:1

53e minuut.
Gonçalves onderschept slim de pass. Gonçalves passt de bal met de wreef. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito schiet op doel. Punga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Simplício onderschept slim de pass. Magalhães speelt de bal door. da Costa speelt de bal door. Cocito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pelegrino speelt de bal door. Rolha heeft problemen om de bal te vangen. Francelino verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pelegrino passt de bal met de wreef. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino passt de bal met de wreef. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lorenzini geeft een lange en hoge pass. Gonçalves probeert de bal aan de voet te houden. Francelino rent richting de bal. Francelino schiet op doel. Pedrosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Âncora Negra - Vilavelhense 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Âncora Negra 36%, Vilavelhense 64%.
Âncora Negra - Vilavelhense 2:1