Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legendários Football Proletário
Lucas 352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 19.5
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica geeft de bal voor. Menezes probeert de bal aan de voet te houden. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... Ribas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Stoica geeft een hoge lob. Erzrumyan kopt de bal weg. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 1:0

5e minuut.
Stoica rent richting de bal. Stoica passt de bal met de wreef. Tuấn Kiệt geeft een hoge lob. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Valença kopt de bal weg. Barcelos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. da Costa is nu in balbezit. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık met een sublieme pass. Barcelos rent richting de bal. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. da Costa probeert de bal aan de voet te houden. Ribas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel. Ribas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Stoica geeft een lange en hoge pass. Valença kopt de bal weg. Uyanık rent richting de bal. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gutemberg is nu in balbezit. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos passt de bal met de wreef. Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 2:0

15e minuut.
Mircea speelt de bal door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan speelt de bal door. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel. Ribas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 3:0

20e minuut.
Stoica geeft een hoge lob. Valença kopt de bal weg. Daar is Erzrumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan met een sublieme pass. Gutemberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 4:0

22e minuut.
Inworp. Valença zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Kiệt rent richting de bal. Tuấn Kiệt geeft een lange en hoge pass. Barcelos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Stoica speelt de bal door. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barcelos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stoica met een snel genomen vrije trap. Erzrumyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 5:0

34e minuut.
Valença is nu in balbezit. Valença geeft een lange en hoge pass. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica geeft de bal voor. Erzrumyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 22%, Proletário 78%.
Legendários Football - Proletário 5:0

48e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Mircea geeft de bal voor. Lacerda kopt de bal weg. Uyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyanık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Stoica geeft een lange en hoge pass. Barcelos kopt de bal weg. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Ribas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Barcelos rent richting de bal. Barcelos schiet op doel. da Costa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 6:0

52e minuut.
Uyanık is nu in balbezit. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 7:0

54e minuut.
da Costa rent richting de bal. Uyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Uyanık met een sublieme pass. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Uyanık rent richting de bal. Uyanık passt de bal met de wreef. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Ribas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 8:0

59e minuut.
Daar is Uyanık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık geeft een hoge lob. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Ribas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 9:0

62e minuut.
Barcelos kopt de bal weg. Klungelig pakt Erzrumyan de bal. Lacerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan verovert de bal door een tackle van achteren. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ribas trapt de bal weg. Daar is Mircea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyanık speelt de bal door. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 10:0

64e minuut.
Batatais speelt de bal door. Daar is Aleixo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan schiet op doel. Lacerda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 11:0

67e minuut.
da Guia rent richting de bal. Rywczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rywczak geeft de bal voor. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valença zal de hoekschop nemen. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan schiet op doel. Barcelos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 12:0

70e minuut.
Valença passt de bal met de wreef. Uyanık rent richting de bal. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Erzrumyan kopt de bal weg. Ribas met een sublieme pass. Valença speelt de bal door. Erzrumyan rent richting de bal. Valença geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 13:0

73e minuut.
Batatais rent richting de bal. Barcelos rent richting de bal. Menezes is nu in balbezit. Barcelos verovert de bal door een tackle van achteren. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Uyanık probeert naar een medespeler te passen. Erzrumyan heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Aleixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesveren verovert de bal door een tackle van achteren. Sesveren geeft een lange en hoge pass. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Uyanık geeft de bal voor. da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Barcelos rent richting de bal. Barcelos draait met de bal, schiet en ... Ribas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 14:0

90e minuut.
Stoica passt de bal met de wreef. da Costa heeft problemen om de bal te vangen. Erzrumyan rent richting de bal. Erzrumyan haalt uit met een fantastische trap. Ribas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legendários Football - Proletário 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legendários Football 15%, Proletário 85%.
Legendários Football - Proletário 15:0