Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de PelotasS Santa Capivara
451 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 23.6
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ressacada probeert naar een medespeler te passen. Zanotti is nu in balbezit. Travolta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Travolta krijgt een gele kaart. Zanotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Gama legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Parnaíba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de PelotasS - Santa Capivara 0:1

12e minuut.
Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Ressacada onderschept slim de pass. Ressacada geeft de bal voor. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pieri verovert de bal door een tackle van achteren. Pieri speelt de bal door. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta passt de bal in één keer door. Pereira speelt de bal door. Abuda is nu in balbezit. Abuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Ressacada is nu in balbezit. Ressacada passt de bal met de wreef. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 61%, Santa Capivara 39%.
Brasil de PelotasS - Santa Capivara 0:1

46e minuut.
Ressacada probeert naar een medespeler te passen. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela geeft een hoge lob. Zanotti rent richting de bal. Zanotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Abuda is nu in balbezit. Ranaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abuda. Abuda krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Parnaíba trapt de bal weg van het doel. Pieri kopt de bal weg. Pimbó probeert de bal aan de voet te houden. Abuda rent richting de bal. Abuda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de PelotasS 46%, Santa Capivara 54%.
Brasil de PelotasS - Santa Capivara 0:1