Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro De Sousa BB Albatroz F.C
Normal Tactiek 2 x 2
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 46.2
unsatisfactory Schieten very good
hopeless Passen good
poor Verdedigen very good


8e minuut.
Doeltrap. Canavaro met een harde bal richting middenveld. Selymes kopt de bal weg. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 0:1

11e minuut.
Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes geeft een hoge lob. Ruviaro kan de bal niet met de borst controleren. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Canavaro geeft de bal voor. Inworp. Selymes met een snelle inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Vaz bokst de bal weg.

21e minuut.
Dutra geeft een hoge lob. Inworp. Selymes met een snelle inworp. Anastasov kan de bal niet met de borst controleren. Anastasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rondón passt de bal met de wreef. Anastasov rent richting de bal. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ... Kadera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:1

36e minuut.
Canavaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Selymes met een snelle inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 39%, Albatroz F.C 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:1

46e minuut.
Godeiro komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dutra geeft een lange en hoge pass. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic met een sublieme pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Kadera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Godeiro geeft een hoge lob. Dutra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anastasov. Anastasov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Repeteco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov rent richting de bal. Ruviaro rent richting de bal. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. Vaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:2

66e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes met een sublieme pass. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov draait met de bal, schiet en ... Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:3

68e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondón passt de bal met de wreef. Assauer rent richting de bal. Assauer passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Selymes de bal. Selymes geeft een hoge lob. Dutra rent richting de bal. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:4

76e minuut.
Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Selymes met de inworp. Anastasov rent richting de bal. Anastasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Repeteco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes speelt de bal door. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:5

81e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Anastasov heeft problemen om de bal te vangen. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes draait met de bal, schiet en ... Paal! Ruviaro heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Canavaro is nu in balbezit. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov schiet op doel. Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:6

87e minuut.
Petkovic passt de bal met de wreef. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov onderschept slim de pass. Anastasov schiet op doel. Vaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro De Sousa BB 43%, Albatroz F.C 57%.
Cruzeiro De Sousa BB - Albatroz F.C 1:7