Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo F.C Ubiratã Esporte Clube
2 x 2 Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel rent richting de bal. Flores rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Ubiratã Esporte Clube 0:1

13e minuut.
Calisto geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roncolho stond buitenspel. Zanotti neemt vlug de vrije trap. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Ubiratã Esporte Clube 0:2

19e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Calisto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Ubiratã Esporte Clube 0:3

21e minuut.
Pêra rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Vilar is nu in balbezit. Vilar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanotti passt de bal zonder na te denken. Lima is nu in balbezit. Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Calisto verovert de bal door een tackle van achteren. Calisto passt de bal met de wreef. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Calisto rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha met een sublieme pass. Pitanga rent richting de bal. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - Ubiratã Esporte Clube 0:4

34e minuut.
Calisto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zanotti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanotti probeert naar een medespeler te passen. Pelé rent richting de bal. Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 86%, Ubiratã Esporte Clube 14%.
Novo F.C - Ubiratã Esporte Clube 0:4

54e minuut.
Roncolho onderschept slim de pass. Roncolho passt de bal in één keer door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel rent richting de bal. Pimentel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Godeiro passt de bal zonder na te denken. Inworp. Pitanga met een snelle inworp. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Calisto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pitanga neemt de hoekschop. Klungelig pakt Torres de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Calisto geeft de bal voor. Inworp. Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pêra probeert naar een medespeler te passen. Pitanga met een sublieme pass. Vilar rent richting de bal. Vilar haalt uit met een fantastische trap. Portuga probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Calisto is nu in balbezit. Calisto passt de bal met de wreef. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Godeiro probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitanga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel met een sublieme pass. Paal!

76e minuut.
Cardozo passt de bal in één keer door. Roncolho rent richting de bal. Pêra rent richting de bal. Roncolho verovert de bal door een tackle van achteren. Roncolho draait met de bal, schiet en ... Romano bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Roncolho speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Torres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pitanga is nu in balbezit. Pitanga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calisto de bal. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Calisto probeert de bal aan de voet te houden. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti passt de bal in één keer door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Portuga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 82%, Ubiratã Esporte Clube 18%.
Novo F.C - Ubiratã Esporte Clube 0:4