Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Luis F.C. Cruzeiro De Sousa BB
4-2-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 14.8
formidable Schieten unsatisfactory
average Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Davila rent richting de bal. Davila speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Índio probeert naar een medespeler te passen. Romano heeft problemen om de bal te vangen. Romano passt de bal zonder na te denken. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 1:0

9e minuut.
Sangaletti rent richting de bal. Kul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul speelt de bal door. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 2:0

12e minuut.
Gama met een sublieme pass. Dutra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomborowski met een sublieme pass. Daar is Romano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Romano de bal. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 3:0

17e minuut.
Romano speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał geeft een hoge lob. Romano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruviaro de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 4:0

20e minuut.
Rzepicha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kul rent richting de bal. Kul speelt de bal door. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 5:0

30e minuut.
Romano passt de bal in één keer door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Ruviaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 6:0

35e minuut.
Canavaro rent richting de bal. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano met een sublieme pass. Rachwał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał schiet op doel. Vaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Índio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachwał onderschept slim de pass. Romano is nu in balbezit. Romano draait met de bal, schiet en ... Vaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 7:0

45e minuut.
Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic begaat een overtreding. Filho raakt geblesseerd tijdens het duel. Filho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Romano speelt de bal door. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 23%, Cruzeiro De Sousa BB 77%.
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Rachwał de bal. Rachwał met een sublieme pass. Kul speelt de bal door. Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski geeft de bal voor. Vaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romano is nu in balbezit. Romano haalt uit met een fantastische trap. Vaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano probeert naar een medespeler te passen. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ... Vaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 8:0

55e minuut.
Vaz met een sublieme pass. Davila kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruviaro de bal onder controle te krijgen. Romano is nu in balbezit. Romano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. Mossoró heeft problemen om de bal te vangen. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 9:0

60e minuut.
Kul met een sublieme pass. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano passt de bal zonder na te denken. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Canavaro trapt de bal weg van het doel. Tomborowski kopt de bal weg. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tomborowski met een sublieme pass. Romano is nu in balbezit. Romano probeert naar een medespeler te passen. Rachwał rent richting de bal. Rachwał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Romano speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał passt de bal zonder na te denken. Romano rent richting de bal. Romano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 10:0

65e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano speelt de bal door. Rachwał heeft problemen om de bal te vangen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Vaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vaz speelt de bal door. Kul kopt de bal weg. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Romano passt de bal in één keer door. Dutra rent richting de bal. Rachwał onderschept slim de pass. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. Ruviaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 11:0

68e minuut.
Tomborowski met de inworp. Kul is nu in balbezit. Índio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Índio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila passt de bal zonder na te denken. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 12:0

72e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. Kul rent richting de bal. Kul speelt de bal door. Daar is Rachwał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rachwał haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski probeert naar een medespeler te passen. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 13:0

81e minuut.
Kul rent richting de bal. Kul geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruviaro de bal. Rachwał rent richting de bal. Rachwał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kul met een sublieme pass. Romano is nu in balbezit. Romano speelt de bal door. Rachwał is nu in balbezit. Rachwał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruviaro is nu in balbezit. Romano onderschept slim de pass. Romano probeert naar een medespeler te passen. Vaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Luis F.C. 12%, Cruzeiro De Sousa BB 88%.
São Luis F.C. - Cruzeiro De Sousa BB 13:0