Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
galo forte fc Sporting Malvinas
r5 Tactiek 4231
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Godoy trapt de bal weg van het doel. Telles kopt de bal weg. Braga is nu in balbezit. Braga haalt uit met een fantastische trap. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Vonášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto passt de bal in één keer door. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosendo probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Paraíba de bal. Majerski is nu in balbezit. Majerski schiet op doel. Rosendo bokst de bal weg.

10e minuut.
Pedrera geeft een lange en hoge pass. Chiquinho is nu in balbezit. Vonášek verovert de bal door een tackle van achteren. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Rosendo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Sporting Malvinas 1:0

17e minuut.
Kumanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Pedrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pouso Alto de bal. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Drummond geeft de bal voor. Zanato is nu in balbezit. Brandt onderschept slim de pass. Brandt geeft de bal voor. Vonášek kopt de bal weg. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kujawski met een sublieme pass. Gaúcho is nu in balbezit. Drummond schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drummond krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossa verovert de bal door een tackle van achteren. Brandt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Rosendo speelt de bal door. Suwak kopt de bal weg. Magno heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vonášek geeft de bal voor. Daar is Chiquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drummond zal de hoekschop nemen. Daar is Paraíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pedrera trapt de bal weg. Drummond kopt de bal weg. Magno probeert de bal aan de voet te houden. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerski passt de bal in één keer door. Vonášek rent richting de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Rosendo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vonášek is nu in balbezit. Vonášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Sporting Malvinas 2:0

44e minuut.
Brandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandt onderschept slim de pass. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Sporting Malvinas 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 41%, Sporting Malvinas 59%.
galo forte fc - Sporting Malvinas 3:0

49e minuut.
Magno passt de bal zonder na te denken. Majerski is nu in balbezit. Majerski met een sublieme pass. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Magno probeert naar een medespeler te passen. Pedrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrera passt de bal in één keer door. Vonášek controleert de bal met de borst. Vonášek passt de bal in één keer door. Rosendo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pouso Alto passt de bal in één keer door. Majerski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vonášek de bal. Vonášek draait met de bal, schiet en ... Paraíba probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

80e minuut.
Kujawski met een sublieme pass. Magno is nu in balbezit. Magno passt de bal met de wreef. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Telles bereikt de bal nog maar net als eerste. Telles speelt de bal door. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Godoy bokst de bal weg.

89e minuut.
Vonášek is nu in balbezit. Pedrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vonášek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pouso Alto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rosendo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
galo forte fc - Sporting Malvinas 4:0

90e minuut.
Drummond met de inworp. Vonášek probeert naar een medespeler te passen. Suwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwak schiet op doel. Vonášek kopt de bal weg. Rosendo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: galo forte fc 38%, Sporting Malvinas 62%.
galo forte fc - Sporting Malvinas 4:0