Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lusa Portuguesa Escudo Ofensivo
424 Lusa Tactiek 352
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 33.3
formidable Schieten adequate
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Jereb geeft een lange en hoge pass. Sadıkoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Lotzwik geeft de bal voor. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Arvhage is nu in balbezit. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres probeert naar een medespeler te passen. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Arvhage passt de bal in één keer door. Ðức Huy probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 1:0

15e minuut.
Chmielak geeft een hoge lob. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage geeft een lange en hoge pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Przyszlak verovert de bal door een tackle van achteren. Przyszlak met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 2:0

33e minuut.
Chmielak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lio met een snelle inworp. Ðức Huy geeft een lange en hoge pass. Grelecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 3:0

35e minuut.
Lio rent richting de bal. Lio met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 4:0

38e minuut.
Sobral rent richting de bal. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Jereb met een sublieme pass. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lotzwik rent richting de bal. Lotzwik passt de bal in één keer door. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Quirino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 32%, Escudo Ofensivo 68%.
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 4:0

48e minuut.
Arvhage passt de bal met de wreef. Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Sagres rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sobral de bal. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pedreiro is nu in balbezit. Lotzwik verovert de bal door een tackle van achteren. Lotzwik probeert naar een medespeler te passen. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel. Quirino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 5:0

55e minuut.
Beldeanu draait met de bal, schiet en ... Quirino speelt de bal door. Arvhage kopt de bal weg. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Kalabić heeft problemen om de bal te vangen. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu passt de bal in één keer door. Jereb met een sublieme pass. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 6:0

59e minuut.
Klungelig pakt Lio de bal. Lio met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Grelecki rent richting de bal. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 7:0

62e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu speelt de bal door. Grelecki rent richting de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Jereb probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Beldeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beldeanu passt de bal in één keer door. Chmielak rent richting de bal. Grelecki onderschept slim de pass. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Płaskoczyński de bal. Płaskoczyński geeft een hoge lob. Beldeanu kopt de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki schiet op doel. Quirino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 8:0

78e minuut.
Klungelig pakt Chmielak de bal. Lio met een sublieme pass. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu schiet op doel. Quirino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 9:0

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Chmielak de bal onder controle te krijgen. Grelecki is nu in balbezit. Jereb is nu in balbezit. Grelecki verovert de bal door een tackle van achteren. Grelecki haalt uit met een fantastische trap. Quirino bokst de bal weg. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 10:0

85e minuut.
Płaskoczyński geeft een lange en hoge pass. Grelecki rent richting de bal. Beldeanu rent richting de bal. Grelecki rent richting de bal. Grelecki schiet op doel. Quirino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Borba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu onderschept slim de pass. Kononowicz geeft de bal voor. Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lusa Portuguesa 29%, Escudo Ofensivo 71%.
Lusa Portuguesa - Escudo Ofensivo 11:0