Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocha A.C. RASTEIRAO
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arouca geeft een lange en hoge pass. Donato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallo. Gallo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Passarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ventura is nu in balbezit. Brito begaat een overtreding. Brito krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Fontenelle is nu in balbezit. Amoroso rent richting de bal. Fontenelle verovert de bal door een tackle van achteren. Fontenelle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft een hoge lob. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft een hoge lob. Bastos probeert de bal aan de voet te houden. Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ... Barbieri probeert de bal aan de voet te houden. Donato bereikt de bal nog maar net als eerste. Donato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Amoroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider rent richting de bal. Amoroso geeft de bal voor. Donato rent richting de bal. Donato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha A.C. 52%, RASTEIRAO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocha A.C. - RASTEIRAO 0:0

51e minuut.
Daar is Donato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft een hoge lob. Passarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Passarela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pelé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontenelle kan de bal niet met de borst controleren. Bobô rent richting de bal. Fontenelle verovert de bal door een tackle van achteren. Fontenelle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bastos onderschept slim de pass. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bastos. Bastos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocha A.C. 47%, RASTEIRAO 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocha A.C. - RASTEIRAO 0:0