Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.14
  • Stadion: Axioma Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2974
Axioma ✰ Chelsea Football Club ✰
451 Tactiek Padrão Chelsea
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten excellent
weak Passen very good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Turuncu passt de bal in één keer door. Rice is nu in balbezit. Rice passt de bal zonder na te denken. Garpozis rent richting de bal. Garpozis schiet op doel. Petkovic bokst de bal weg.

4e minuut.
Turuncu is nu in balbezit. Turuncu geeft een hoge lob. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Concha is nu in balbezit. Concha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis schiet op doel. Petkovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:1

11e minuut.
Pezinho is nu in balbezit. Rice is nu in balbezit. Rice passt de bal zonder na te denken. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Petkovic met een harde bal richting middenveld. De Bato is nu in balbezit. De Bato probeert naar een medespeler te passen. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:2

16e minuut.
Concha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rice met een sublieme pass. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De Bato speelt de bal door. Polidoro speelt de bal door. Zulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis schiet op doel. Petkovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:3

21e minuut.
Francelino is nu in balbezit. Francelino passt de bal met de wreef. Picanha is nu in balbezit. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Petkovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rice is nu in balbezit. Rice probeert naar een medespeler te passen. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Petkovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:4

24e minuut.
Polidoro rent richting de bal. Garrincha begaat een overtreding. Polidoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polidoro met een snel genomen vrije trap. Garpozis kopt de bal weg. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. Petkovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Pimbó rent richting de bal. De Bato is nu in balbezit. De Bato passt de bal met de wreef. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Petkovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:5

36e minuut.
Rice passt de bal met de wreef. Garpozis is nu in balbezit. Zulu rent richting de bal. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:6

37e minuut.
Cunha met een sublieme pass. Garpozis rent richting de bal. Canavaro rent richting de bal. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:7

39e minuut.
Neto is nu in balbezit. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice geeft de bal voor. Garpozis springt en kopt de bal. Daar is Picanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petkovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rice geeft een hoge lob. Garpozis springt en kopt de bal. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axioma 73%, ✰ Chelsea Football Club ✰ 27%.
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:7

48e minuut.
Inworp. Turuncu met de inworp. Rice met een sublieme pass. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:8

53e minuut.
Rice rent richting de bal. Rice met een sublieme pass. Polidoro speelt de bal door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Petkovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:9

56e minuut.
Polidoro is nu in balbezit. Polidoro probeert naar een medespeler te passen. Rice is nu in balbezit. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zulu is nu in balbezit. Rice met een sublieme pass. Zulu controleert de bal met de borst. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:10

62e minuut.
Zulu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francelino de bal. Garpozis rent richting de bal. Garpozis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:11

63e minuut.
Garpozis onderschept slim de pass. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Picanha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rice geeft een lange en hoge pass. Garpozis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Petkovic met een sublieme pass. Concha kopt de bal weg. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Canavaro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Neto is nu in balbezit. Rice onderschept slim de pass. Rice passt de bal zonder na te denken. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Petkovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:12

69e minuut.
Wink met een sublieme pass. Klungelig pakt Francelino de bal. Garpozis verovert de bal door een tackle van achteren. Garpozis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:13

74e minuut.
Picanha probeert naar een medespeler te passen. De Bato heeft problemen om de bal te vangen. De Bato passt de bal in één keer door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Turuncu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rice de bal. Rice passt de bal zonder na te denken. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:14

84e minuut.
De Bato probeert naar een medespeler te passen. Polidoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Polidoro speelt de bal door. Garpozis is nu in balbezit. Garpozis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pimbó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alicate komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Garpozis is nu in balbezit. Polidoro rent richting de bal. Polidoro passt de bal met de wreef. Garpozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garpozis draait met de bal, schiet en ... Petkovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axioma 76%, ✰ Chelsea Football Club ✰ 24%.
Axioma - ✰ Chelsea Football Club ✰ 0:14