Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TermoPlay FC redfox
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Teodoro rent richting de bal. Paulada onderschept slim de pass. Cearense is nu in balbezit. Cearense draait met de bal, schiet en ... Poeta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - redfox 1:0

6e minuut.
Yamada heeft problemen om de bal te vangen. Alemão is nu in balbezit. Alemão speelt de bal door. Klungelig pakt Mourão de bal. Mourão geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha geeft een lange en hoge pass. Pereira probeert de bal aan de voet te houden. Paulada rent richting de bal. Paulada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermoPlay FC 57%, redfox 43%.
TermoPlay FC - redfox 1:0

50e minuut.
Mourão rent richting de bal. Paulada onderschept slim de pass. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulada verovert de bal door een tackle van achteren. Paulada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aranha speelt de bal door. Daar is Teodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro met een sublieme pass. Alemão rent richting de bal. Pompeu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alemão zal de hoekschop nemen. Tupãzinho rent richting de bal. Peladeiro begaat een overtreding. Peladeiro krijgt een gele kaart. Tupãzinho moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tupãzinho kan niet meer verder spelen. Ferreira komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tupã kopt de bal weg. Klungelig pakt Mourão de bal. Paulada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense rent richting de bal. Cearense haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão passt de bal in één keer door. Pieri heeft problemen om de bal te vangen. Pieri draait met de bal, schiet en ... Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simão schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simão krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Robben verovert de bal door een tackle van achteren. Pompeu rent richting de bal. Pompeu passt de bal in één keer door. Cearense is nu in balbezit. Cearense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TermoPlay FC - redfox 2:0

81e minuut.
Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense onderschept slim de pass. Paulada is nu in balbezit. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schiet op doel. Baiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TermoPlay FC 47%, redfox 53%.
TermoPlay FC - redfox 2:0