Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caiapônia FC TermoPlay FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Simão rent richting de bal. Vercilo onderschept slim de pass. Vercilo passt de bal met de wreef. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Padilha probeert naar een medespeler te passen. Tupãzinho rent richting de bal. Tupãzinho probeert naar een medespeler te passen. Cearense rent richting de bal. Cearense haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Carmona onderschept slim de pass. Carmona met een sublieme pass. Querubim rent richting de bal. Vercilo rent richting de bal. Vercilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pompeu rent richting de bal. Querubim onderschept slim de pass. Vercilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim rent richting de bal. Querubim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cearense rent richting de bal. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense onderschept slim de pass. Paulada is nu in balbezit. Paulada draait met de bal, schiet en ... Gadelha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico is nu in balbezit. Tupãzinho maakt een afschuwelijke overtreding. Rico wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Vercilo passt de bal in één keer door. Rampellotto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmona met een snelle inworp. Vercilo geeft een lange en hoge pass. Abreu bokst de bal weg.

39e minuut.
Brocador is nu in balbezit. Pompeu verovert de bal door een tackle van achteren. Pompeu geeft de bal voor. Klungelig pakt Cearense de bal. Cearense haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caiapônia FC - TermoPlay FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caiapônia FC 64%, TermoPlay FC 36%.
Caiapônia FC - TermoPlay FC 0:1

49e minuut.
Yamada speelt de bal door. Paulada rent richting de bal. Paulada probeert naar een medespeler te passen. Cearense is nu in balbezit. Cearense schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulada verovert de bal door een tackle van achteren. Paulada draait met de bal, schiet en ... Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Rico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peito de Aço komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Paulada rent richting de bal. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulada is nu in balbezit. Cearense is nu in balbezit. Cearense haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caiapônia FC 55%, TermoPlay FC 45%.
Caiapônia FC - TermoPlay FC 0:1