Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense-PET flusão 2024
Cuia Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 19.3
uitstekend Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sales probeert naar een medespeler te passen. Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira onderschept slim de pass. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Cox haalt uit met een fantastische trap. Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cox is nu in balbezit. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 1:0

3e minuut.
Rybár onderschept slim de pass. Rybár passt de bal zonder na te denken. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Souza met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Cox geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Relvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybár verovert de bal door een tackle van achteren. Rybár passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pedroso de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho passt de bal zonder na te denken. Petardo is nu in balbezit. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sales met een sublieme pass. Mangueira probeert naar een medespeler te passen. Pedroso rent richting de bal. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 2:0

14e minuut.
Borba rent richting de bal. Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Cox geeft de bal voor. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 3:0

16e minuut.
Mangueira onderschept slim de pass. Rybár bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilico met een sublieme pass. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 4:0

18e minuut.
Szpręglewski speelt de bal door. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Souza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 5:0

19e minuut.
Pannunzio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tilico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sales is nu in balbezit. Pedroso verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 6:0

22e minuut.
Pinho kopt de bal weg. Rybár rent richting de bal. Rybár met een sublieme pass. Klungelig pakt Pedroso de bal. Pedroso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rybár passt de bal in één keer door. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso passt de bal met de wreef. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 7:0

29e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal zonder na te denken. Daar is Relvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Borba rent richting de bal. Guinet onderschept slim de pass. Guinet passt de bal met de wreef. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Cox haalt uit met een fantastische trap. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 8:0

40e minuut.
Guinet verovert de bal door een tackle van achteren. Rybár rent richting de bal. Rybár passt de bal zonder na te denken. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pedroso de bal. Pedroso schiet op doel. Souza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 9:0

44e minuut.
Cox passt de bal zonder na te denken. Rybár rent richting de bal. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pedroso de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Rybár geeft een lange en hoge pass. Cox rent richting de bal. Cox passt de bal in één keer door. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 27%, flusão 2024 73%.
Fluminense-PET - flusão 2024 10:0

46e minuut.
Alemão kan de bal niet met de borst controleren. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal in één keer door. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 11:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpręglewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mestrinho probeert de bal met de borst te controleren. Rybár is nu in balbezit. Rybár geeft de bal voor. Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szpręglewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cox springt en kopt de bal. Souza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Souto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mestrinho is nu in balbezit. Mestrinho speelt de bal door. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 12:0

64e minuut.
Daar is Pedroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox is nu in balbezit. Alemão legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cox raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybár neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 13:0

67e minuut.
Laddach geeft een hoge lob. Cox kopt de bal weg. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 14:0

68e minuut.
Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho passt de bal met de wreef. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szpręglewski rent richting de bal. Szpręglewski geeft de bal voor. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pedroso is nu in balbezit. Pedroso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 15:0

77e minuut.
Mangueira rent richting de bal. Mangueira passt de bal in één keer door. Pedroso rent richting de bal. Cox heeft problemen om de bal te vangen. Cox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 16:0

79e minuut.
Sales met een sublieme pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal in één keer door. Pedroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Souza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mestrinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alemão de bal onder controle te krijgen. Cox is nu in balbezit. Cox draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 17:0

85e minuut.
Szpręglewski passt de bal met de wreef. Sales speelt de bal door. Rybár probeert naar een medespeler te passen. Pedroso rent richting de bal. Pedroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mangueira probeert naar een medespeler te passen. Guinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinet met een sublieme pass. Pedroso rent richting de bal. Pedroso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho draait met de bal, schiet en ... Souza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Laddach geeft een lange en hoge pass. Petardo kopt de bal weg. Cox rent richting de bal. Cox haalt uit met een fantastische trap. Souza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense-PET - flusão 2024 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense-PET 28%, flusão 2024 72%.
Fluminense-PET - flusão 2024 18:0