Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceará SC Caiapônia FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço onderschept slim de pass. Peito de Aço speelt de bal door. Querubim rent richting de bal. Querubim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço onderschept slim de pass. Peito de Aço probeert naar een medespeler te passen. Vercilo is nu in balbezit. Vercilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Peito de Aço bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço passt de bal met de wreef. Querubim rent richting de bal. Querubim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - Caiapônia FC 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Acerola is nu in balbezit. Sobral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobral krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Querubim onderschept slim de pass. Vercilo is nu in balbezit. Querubim is nu in balbezit. Querubim draait met de bal, schiet en ... Venâncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - Caiapônia FC 0:2

23e minuut.
Vercilo is nu in balbezit. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Martins speelt de bal door. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pinedo is nu in balbezit. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança probeert naar een medespeler te passen. Acerola rent richting de bal. Acerola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Peito de Aço onderschept slim de pass. Peito de Aço probeert naar een medespeler te passen. Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Acerola onderschept slim de pass. Acerola passt de bal in één keer door. Sobral rent richting de bal. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará SC 65%, Caiapônia FC 35%.
Ceará SC - Caiapônia FC 0:2

57e minuut.
Shogun heeft problemen om de bal te vangen. Bragança is nu in balbezit. Met opzet legt Carmona zijn tegenspeler op de grond. Carmona krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Acerola passt de bal in één keer door. Piva rent richting de bal. Martins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martins krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Pinedo is nu in balbezit. Daar is Vercilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercilo met een sublieme pass. Querubim is nu in balbezit. Querubim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança met een sublieme pass. Klungelig pakt Simon de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - Caiapônia FC 1:2

78e minuut.
Acerola rent richting de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceará SC - Caiapônia FC 2:2

80e minuut.
Bragança passt de bal in één keer door. Querubim rent richting de bal. Pannunzio is nu in balbezit. Querubim verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Pannunzio passt de bal met de wreef. Shogun is nu in balbezit. Shogun passt de bal in één keer door. Bragança rent richting de bal. Bragança geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Venâncio met een harde bal richting middenveld. Pancinha kopt de bal weg. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará SC - Caiapônia FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará SC 44%, Caiapônia FC 56%.
Ceará SC - Caiapônia FC 3:2