Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube DINAMOS F.C
Ptolomeu Tactiek 451
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 27.1
average Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Pocotó trapt de bal weg. Barone kopt de bal weg. Pessegueiro rent richting de bal. Sy onderschept slim de pass. Sy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Utkan geeft een hoge lob. Sato kopt de bal weg. Impoco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap. Sallay bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sato zal de hoekschop nemen. Maizena krijgt zijn hoofd ertegen. Sallay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rosendo passt de bal in één keer door. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrocínio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrocínio krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zanotti rent richting de bal. Zanotti passt de bal met de wreef. Utkan rent richting de bal. Maizena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maizena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 47%, DINAMOS F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 0:0

62e minuut.
Serelepe is nu in balbezit. Utkan verovert de bal door een tackle van achteren. Utkan passt de bal met de wreef. Maizena rent richting de bal. Maizena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Impoco geeft de bal voor. Barone kopt de bal weg. Sy is nu in balbezit. Sy haalt uit met een fantastische trap. Pocotó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 1:0

70e minuut.
Pessegueiro onderschept slim de pass. Pessegueiro probeert naar een medespeler te passen. Sato probeert naar een medespeler te passen. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zanotti passt de bal met de wreef. Sato rent richting de bal. Sato met een sublieme pass. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 48%, DINAMOS F.C 52%.
Crato Esporte Clube - DINAMOS F.C 1:0