Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carrapatos F.C dacal fc
cfc 3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 23.7
formidable Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Kabát passt de bal zonder na te denken. Accioly is nu in balbezit. Accioly passt de bal met de wreef. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bonfante geeft de bal voor. Daar is Pelotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szklanka speelt de bal door. Palarz rent richting de bal. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 1:0

13e minuut.
Nem is nu in balbezit. Nem probeert naar een medespeler te passen. Pirata rent richting de bal. Guerreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Guerreiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kabát is nu in balbezit. Kabát passt de bal met de wreef. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 2:0

20e minuut.
Pepper geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Accioly met een snelle inworp. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. Petardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 3:0

22e minuut.
Accioly is nu in balbezit. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly met een sublieme pass. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ... Petardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nenem heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rezoagli met een sublieme pass. Nenem rent richting de bal. Palarz onderschept slim de pass. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Petardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 4:0

26e minuut.
Palarz is nu in balbezit. Palarz passt de bal in één keer door. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 5:0

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Accioly geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palarz kopt de bal weg. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 6:0

31e minuut.
Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro passt de bal in één keer door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 7:0

33e minuut.
Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly passt de bal in één keer door. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. Petardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 8:0

36e minuut.
Sutryk heeft problemen om de bal te vangen. Markhus is nu in balbezit. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sutryk krijgt een gele kaart. Markhus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelotas komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Pepper kopt de bal weg. Guerreiro is nu in balbezit. Kabát is nu in balbezit. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kabát verovert de bal door een tackle van achteren. Palarz rent richting de bal. Guerreiro rent richting de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 26%, dacal fc 74%.
Carrapatos F.C - dacal fc 9:0

49e minuut.
Klungelig pakt Pará de bal. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pirata krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Klungelig pakt Kabát de bal. Kabát speelt de bal door. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel. Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 10:0

55e minuut.
Markhus met een sublieme pass. Daar is Pelotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerreiro onderschept slim de pass. Palarz rent richting de bal. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 11:0

58e minuut.
Nenem geeft de bal voor. Faveri kopt de bal weg. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz haalt uit met een fantastische trap. Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 12:0

59e minuut.
Pelotas speelt de bal door. Nem speelt de bal door. Klungelig pakt Galhardo de bal. Palarz is nu in balbezit. Palarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 13:0

62e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Faveri is nu in balbezit. Faveri geeft een lange en hoge pass. Nenem controleert de bal met de borst. Palarz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pepper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Regueira komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szklanka is nu in balbezit. Szklanka passt de bal in één keer door. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nenem de bal onder controle te krijgen. Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira geeft een lange en hoge pass. Dodrescu kopt de bal weg. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Kabát kopt de bal weg. Klungelig pakt Nenem de bal. Palarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szklanka is nu in balbezit. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Palarz is nu in balbezit. Palarz schiet op doel. Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 14:0

82e minuut.
Szklanka speelt de bal door. Kabát is nu in balbezit. Palarz is nu in balbezit. Palarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carrapatos F.C - dacal fc 15:0

84e minuut.
Shogun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirata kan de bal niet met de borst controleren. Kabát met een sublieme pass. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro haalt uit met een fantastische trap. Petardo bokst de bal weg.

88e minuut.
Pirata probeert naar een medespeler te passen. Sutryk rent richting de bal. Sutryk met een sublieme pass. Palarz rent richting de bal. Palarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carrapatos F.C 18%, dacal fc 82%.
Carrapatos F.C - dacal fc 15:0