Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: MACFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2892
MACFC Araras Vermelhas FC
Normal Tactiek 532 AVB
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 26.3
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Trevisan met een sublieme pass. Russo is nu in balbezit. Russo passt de bal zonder na te denken. Marques rent richting de bal. Marques passt de bal zonder na te denken. Saiki bokst de bal weg.

15e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Quaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Quaresma passt de bal in één keer door. Marques is nu in balbezit. Marques haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Levy met een sublieme pass. Rabanete is nu in balbezit. Marques begaat een overtreding. Marques krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Trevisan heeft problemen om de bal te vangen. Toró met een sublieme pass. Marques rent richting de bal. Levy is nu in balbezit. Levy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Magalhães is nu in balbezit. Magalhães geeft een hoge lob. Marques rent richting de bal. Marques draait met de bal, schiet en ... Levy heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACFC 57%, Araras Vermelhas FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MACFC - Araras Vermelhas FC 0:0

52e minuut.
Sampaio met de inworp. Klungelig pakt Pressato de bal. Pressato speelt de bal door. Levy rent richting de bal. Levy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MACFC - Araras Vermelhas FC 0:1

54e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal met de wreef. Vilas-Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilas-Boas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma speelt de bal door. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bertoldo geeft de bal voor. Inworp. Pressato met een snelle inworp. Quaresma controleert de bal met de borst. Quaresma geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Levy heeft problemen om de bal te vangen. Bertoldo rent richting de bal. Levy onderschept slim de pass. Levy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabanete de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Trevisan geeft de bal voor. Possato is nu in balbezit. Possato passt de bal zonder na te denken. Levy rent richting de bal. Levy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACFC 67%, Araras Vermelhas FC 33%.
MACFC - Araras Vermelhas FC 0:1