Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs Cat Simulator 2015
4-4-2 M.Menezes Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
12% Spel op eigen helft 88%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.7
good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Sárosi geeft een lange en hoge pass. Cioffi rent richting de bal. Cioffi passt de bal in één keer door. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 1:0

4e minuut.
Żołopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołopa geeft een hoge lob. Flausino kopt de bal weg. Chişcă rent richting de bal. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Chişcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă schiet op doel. Assunção probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Belcea de bal. Belcea geeft een hoge lob. Piaba heeft problemen om de bal te vangen. Flausino verovert de bal door een tackle van achteren. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Żołopa probeert naar een medespeler te passen. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Flausino speelt de bal door. Klungelig pakt Chişcă de bal. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 3:0

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Windey zal de hoekschop nemen. Daar is Assunção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 4:0

15e minuut.
Windey met een snelle inworp. Flausino speelt de bal door. Belcea is nu in balbezit. Chişcă rent richting de bal. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Windey geeft een lange en hoge pass. Daar is Piaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ... Rabanete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 5:0

19e minuut.
Żołopa kopt de bal weg. Flausino rent richting de bal. Windey speelt de bal door. Chişcă rent richting de bal. Chişcă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 6:0

23e minuut.
Pelágio heeft problemen om de bal te vangen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hajdarović is nu in balbezit. Hajdarović geeft een lange en hoge pass. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 7:0

28e minuut.
Piaba is nu in balbezit. Windey onderschept slim de pass. Windey speelt de bal door. Chişcă rent richting de bal. Chişcă schiet op doel. Rabanete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 8:0

29e minuut.
Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi met een sublieme pass. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Marreco rent richting de bal. Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi passt de bal in één keer door. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 13%, Cat Simulator 2015 87%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 9:0

47e minuut.
Belcea onderschept slim de pass. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Flausino is nu in balbezit. Flausino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Assunção de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 10:0

48e minuut.
Nunes geeft een hoge lob. Belcea rent richting de bal. Belcea passt de bal in één keer door. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Piaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino speelt de bal door. Chişcă rent richting de bal. Chişcă schiet op doel. Rabanete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. Rabanete bokst de bal weg. Flausino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 11:0

57e minuut.
Pelágio geeft een lange en hoge pass. Ragi rent richting de bal. Lottner speelt de bal door. Graffite rent richting de bal. Graffite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cioffi probeert naar een medespeler te passen. Windey rent richting de bal. Windey passt de bal zonder na te denken. Flausino is nu in balbezit. Flausino haalt uit met een fantastische trap. Rabanete bokst de bal weg.

69e minuut.
Lottner kopt de bal weg. Klungelig pakt Flausino de bal. Sárosi speelt de bal door. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marreco is nu in balbezit. Chişcă onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Assunção ... Strafschop! Assunção krijgt een gele kaart. Chişcă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chişcă neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 12:0

72e minuut.
Chişcă haalt uit met een fantastische trap. Assunção probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belcea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Windey krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Belcea onderschept slim de pass. Belcea speelt de bal door. Flausino rent richting de bal. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 13:0

90e minuut.
Piaba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windey met een snelle inworp. Flausino rent richting de bal. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 10%, Cat Simulator 2015 90%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - Cat Simulator 2015 13:0