Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LosMoskitos Los Caracoquesos
Normal Tactiek Experiment Gamma
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 36
weak Schieten solid
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Midzior de bal. Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Myśliszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ligeirinho trapt de bal weg van het doel. Zapata kopt de bal weg. Galdino probeert de bal aan de voet te houden. Galdino schiet op doel. Ligeirinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Sotero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branquinho met een snelle inworp. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Ligeirinho trapt de bal weg. Hortêncio kopt de bal weg. Midzior rent richting de bal. Midzior haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski geeft de bal voor. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ... Ligeirinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Souto de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski passt de bal in één keer door. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:1

12e minuut.
Daar is Rossetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myśliszewski met een sublieme pass. Rossetti probeert de bal aan de voet te houden. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Dunga de bal. Ekiert is nu in balbezit. Ekiert passt de bal met de wreef. Galdino is nu in balbezit. Galdino schiet op doel. Ligeirinho bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zapata zal de hoekschop nemen. Myśliszewski kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Branquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een lange en hoge pass. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. da Vila is nu in balbezit. Midzior onderschept slim de pass. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Souto de bal. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Galdino rent richting de bal. Galdino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Souto met een snelle inworp. Klungelig pakt da Vila de bal. Galdino verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:2

44e minuut.
Midzior onderschept slim de pass. da Vila rent richting de bal. Midzior begaat een overtreding. da Vila wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. da Vila kan niet meer verder spelen. Cantagalo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMoskitos 70%, Los Caracoquesos 30%.
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:2

46e minuut.
Hortêncio met een sublieme pass. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Branquinho onderschept slim de pass. Branquinho probeert naar een medespeler te passen. Galdino is nu in balbezit. Galdino haalt uit met een fantastische trap. Ligeirinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:3

59e minuut.
Klungelig pakt Cantagalo de bal. Hortêncio rent richting de bal. Hortêncio met een sublieme pass. Daar is Galdino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdino draait met de bal, schiet en ... Ligeirinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:4

67e minuut.
Doeltrap. Ligeirinho trapt de bal weg. Hortêncio probeert naar een medespeler te passen. Galdino rent richting de bal. Galdino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:5

71e minuut.
Daar is Ekiert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hortêncio speelt de bal door. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:6

72e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Galdino rent richting de bal. Galdino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:7

77e minuut.
Correa rent richting de bal. Galdino onderschept slim de pass. Galdino heeft problemen om de bal te vangen. Galdino draait met de bal, schiet en ... Ligeirinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Saraniemi probeert naar een medespeler te passen. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galdino de bal. Galdino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata onderschept slim de pass. Zapata geeft de bal voor. Galdino is nu in balbezit. Galdino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ligeirinho trapt de bal weg van het doel. Branquinho rent richting de bal. Branquinho met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski onderschept slim de pass. Myśliszewski met een sublieme pass. Daar is Galdino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Galdino haalt uit met een fantastische trap. Ligeirinho speelt de bal door. Hortêncio kopt de bal weg. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMoskitos 76%, Los Caracoquesos 24%.
LosMoskitos - Los Caracoquesos 0:7