Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: chelsa2 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2372
CR Vasco da Gama 1898 Dinamo JF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pitanga controleert de bal met de borst. Jefferson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitanga. Jefferson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jefferson kan niet meer verder spelen. Marrentinho komt het veld opgelopen.

20e minuut.
kopt de bal weg. Klungelig pakt Falcão de bal. Marrentinho rent richting de bal. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... Taddei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - Dinamo JF 1:0

27e minuut.
Polenta passt de bal zonder na te denken. Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Filho zijn tegenspeler op de grond. Filho krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pitanga passt de bal in één keer door. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Câmara krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. rent richting de bal. Met opzet legt Cerezo zijn tegenspeler op de grond. Cerezo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Vasco da Gama 1898 39%, Dinamo JF 61%.
CR Vasco da Gama 1898 - Dinamo JF 1:0

57e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal met de wreef. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho draait met de bal, schiet en ... Falcão probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Solano kopt de bal weg. Cabrobó is nu in balbezit. Cabrobó geeft een hoge lob. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerezo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara onderschept slim de pass. Câmara met een sublieme pass. Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een lange en hoge pass. Taddei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Solano heeft problemen om de bal te vangen. Solano passt de bal met de wreef. Caça-Rato is nu in balbezit. Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Sales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patropi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CR Vasco da Gama 1898 - Dinamo JF 1:1

81e minuut.
Sales geeft de bal voor. Falcão probeert de bal met de borst te controleren. onderschept slim de pass. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Vasco da Gama 1898 47%, Dinamo JF 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CR Vasco da Gama 1898 - Dinamo JF 1:1