Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRR E.C Luton Hudderfield
Sentou Bonito! Tactiek 442
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 25
good Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Klungelig pakt Piaçava de bal. Picles onderschept slim de pass. Picles geeft een lange en hoge pass. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Marreco. Goede buitenspelval van de verdediging. Pinedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maranhão kopt de bal weg. Piaçava heeft problemen om de bal te vangen. Piaçava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho met een sublieme pass. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pitanga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Alvim onderschept slim de pass. Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho passt de bal in één keer door. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - Luton Hudderfield 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Scamă de bal. Maranhão rent richting de bal. Maranhão passt de bal met de wreef. Marreco rent richting de bal. Marreco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRR E.C - Luton Hudderfield 1:1

42e minuut.
Piaçava is nu in balbezit. Piaçava passt de bal zonder na te denken. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - Luton Hudderfield 2:1

45e minuut.
Raminho passt de bal in één keer door. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Picles. Piaçava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raminho wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - Luton Hudderfield 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 29%, Luton Hudderfield 71%.
CRR E.C - Luton Hudderfield 3:1

49e minuut.
Picles is nu in balbezit. Cametá verovert de bal door een tackle van achteren. Cametá met een sublieme pass. Piaçava is nu in balbezit. Piaçava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Alvim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piaçava rent richting de bal. Piaçava draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Alexandrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrino geeft een hoge lob. Carmona geeft een hoge lob. Barcelos rent richting de bal. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Pitanga bokst de bal weg. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos geeft een lange en hoge pass. Pitanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Polanco de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcelos neemt de hoekschop. Piaçava rent richting de bal. Piaçava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - Luton Hudderfield 4:1

84e minuut.
Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een hoge lob. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cametá controleert de bal met de borst. Cametá geeft een lange en hoge pass. Pilich rent richting de bal. Pilich schiet op doel. Pitanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - Luton Hudderfield 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 26%, Luton Hudderfield 74%.
CRR E.C - Luton Hudderfield 5:1