Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: SekitaFC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2685
SekitaFC CRR E.C
442 Tactiek Sentou Bonito!
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 25.7
weak Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Brito rent richting de bal. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva rent richting de bal. Pilich onderschept slim de pass. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piaçava rent richting de bal. Bussunda rent richting de bal. Piaçava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piaçava krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Piaçava passt de bal in één keer door. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino passt de bal zonder na te denken. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino met een sublieme pass. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito rent richting de bal. Met opzet legt Galvão zijn tegenspeler op de grond. Galvão krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Raminho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava geeft een lange en hoge pass. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SekitaFC 63%, CRR E.C 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SekitaFC - CRR E.C 0:0

50e minuut.
Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento met een sublieme pass. Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich draait met de bal, schiet en ... Capetinha bokst de bal weg.

53e minuut.
Batatinha geeft een hoge lob. Perebento rent richting de bal. Alexandrino geeft de bal voor. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piaçava rent richting de bal. Piaçava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Padilha rent richting de bal. Mattos rent richting de bal. Plutão onderschept slim de pass. Perebento onderschept slim de pass. Perebento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva speelt de bal door. Raminho is nu in balbezit. Raminho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Raminho rent richting de bal. Piaçava rent richting de bal. Piaçava probeert naar een medespeler te passen. Pilich is nu in balbezit. Pilich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SekitaFC - CRR E.C 0:1

90e minuut.
Piaçava rent richting de bal. Piaçava passt de bal in één keer door. Aguiar is nu in balbezit. Pilich onderschept slim de pass. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SekitaFC 55%, CRR E.C 45%.
SekitaFC - CRR E.C 0:1