Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinezero13 Luton Hudderfield
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 24.1
weak Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Samarone springt en kopt de bal. Picles kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrucio zal de hoekschop nemen. Samarone kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alvim geeft de bal voor. Malaquias rent richting de bal. Gusmão maakt een afschuwelijke overtreding. Gusmão krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Picles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simão is nu in balbezit. Simão passt de bal zonder na te denken. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinezero13 48%, Luton Hudderfield 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinezero13 - Luton Hudderfield 0:0

46e minuut.
Simão rent richting de bal. Simão passt de bal in één keer door. Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel. Moreira bokst de bal weg.

50e minuut.
Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão verovert de bal door een tackle van achteren. Maranhão probeert naar een medespeler te passen. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Moreira neemt vlug de vrije trap. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Luton Hudderfield 0:1

70e minuut.
Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Potiguar is nu in balbezit. Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Luton Hudderfield 0:2

83e minuut.
Klungelig pakt Barbieri de bal. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gusmão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Luton Hudderfield 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinezero13 66%, Luton Hudderfield 34%.
vinezero13 - Luton Hudderfield 0:3