Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EFE Valigol
Attack Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
21.2 gemiddelde waardering 31.7
weak Schieten adequate
poor Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Bodrožić is nu in balbezit. Paneleiro onderschept slim de pass. Pepino speelt de bal door. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Dodô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić onderschept slim de pass. Bodrožić met een sublieme pass. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Noble geeft een lange en hoge pass. Kończewski kopt de bal weg. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:1

11e minuut.
Pinceli geeft een lange en hoge pass. Melegatti rent richting de bal. Melegatti passt de bal met de wreef. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tupã rent richting de bal. Pepino is nu in balbezit. Pepino geeft een hoge lob. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kończewski rent richting de bal. Melegatti rent richting de bal. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:2

18e minuut.
Tupã probeert naar een medespeler te passen. Aragão met een sublieme pass. Pepino rent richting de bal. Pepino geeft een hoge lob. Melegatti kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kończewski rent richting de bal. Granja rent richting de bal. Kończewski onderschept slim de pass. Kończewski haalt uit met een fantastische trap. Ragi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dodô geeft een lange en hoge pass. Kończewski kopt de bal weg. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kończewski onderschept slim de pass. Kończewski passt de bal zonder na te denken. Bodrožić is nu in balbezit. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:3

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ragi met een harde bal richting middenveld. Dodô kopt de bal weg. Bodrožić rent richting de bal. Bodrožić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Paneleiro probeert naar een medespeler te passen. Giorio rent richting de bal. Noble geeft de bal voor. Daar is Melegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pará is nu in balbezit. Pará passt de bal in één keer door. Noble probeert de bal aan de voet te houden. Espinola is nu in balbezit. Espinola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pepino is nu in balbezit. Espinola onderschept slim de pass. Espinola met een sublieme pass. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará schiet op doel. Shogun bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFE 58%, Valigol 42%.
FC EFE - Valigol 0:3

50e minuut.
Dodô rent richting de bal. Melegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bodrožić de bal. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:4

59e minuut.
Granja rent richting de bal. Bodrožić onderschept slim de pass. Tupã rent richting de bal. Bodrožić onderschept slim de pass. Bodrožić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kończewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aragão is nu in balbezit. Melegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:5

65e minuut.
Jacomelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noble met een sublieme pass. Pepino rent richting de bal. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pepino geeft de bal voor. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski passt de bal met de wreef. Daar is Melegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Granja maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble passt de bal met de wreef. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. Ragi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melegatti rent richting de bal. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:6

87e minuut.
Daar is Noble, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noble geeft een hoge lob. Daar is Granja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegatti rent richting de bal. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Noble probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodô met de inworp. Melegatti rent richting de bal. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EFE - Valigol 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EFE 55%, Valigol 45%.
FC EFE - Valigol 0:7