Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: Warted Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1888
TimaooOo InterCity
Normal Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 15.5
good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


14e minuut.
Klungelig pakt Valpas de bal. Rainato bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpas begaat een overtreding. Valpas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Plutão met een snelle inworp. Jova is nu in balbezit. Jova passt de bal zonder na te denken. Xinyu rent richting de bal. Xinyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jova is nu in balbezit. Rainov rent richting de bal. Rainov met een sublieme pass. Xinyu rent richting de bal. Xinyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Panine met een harde bal richting middenveld. Koost is nu in balbezit. Koost probeert naar een medespeler te passen. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Koost met een sublieme pass. Keldysh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Xinyu de bal. Rainov is nu in balbezit. Rainov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Rainato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valpas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - InterCity 1:0

41e minuut.
Possobom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valpas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rainov rent richting de bal. Rainov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaooOo 26%, InterCity 74%.
TimaooOo - InterCity 1:0

47e minuut.
Borba geeft een lange en hoge pass. Xinyu probeert de bal aan de voet te houden. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Möykkymäki onderschept slim de pass. Möykkymäki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Possobom geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koost zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rainov is nu in balbezit. Rainov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - InterCity 2:0

58e minuut.
Poioco met een sublieme pass. Rainov rent richting de bal. Rainov met een sublieme pass. Xinyu is nu in balbezit. Xinyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - InterCity 3:0

63e minuut.
Jova rent richting de bal. Jova passt de bal met de wreef. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu onderschept slim de pass. Xinyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rainov rent richting de bal. Rainov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - InterCity 4:0

66e minuut.
Mazolinha is nu in balbezit. Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Patola passt de bal met de wreef. Xinyu rent richting de bal. Xinyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaooOo 25%, InterCity 75%.
TimaooOo - InterCity 4:0