Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: InterCity Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2781
InterCity Valigol
Normal Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
17.3 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten weak
weak Passen good
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Noble rent richting de bal. Francelino begaat een overtreding. Noble raakt geblesseerd tijdens het duel. Francelino met een sublieme pass. Noble zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shogun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Graffite rent richting de bal. Budak verovert de bal door een tackle van achteren. Budak probeert naar een medespeler te passen. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Shogun onderschept slim de pass. Shogun geeft een lange en hoge pass. Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik schiet op doel. Panine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 0:1

12e minuut.
Shogun controleert de bal met de borst. Shogun speelt de bal door. Borba rent richting de bal. Gajdzik onderschept slim de pass. Gajdzik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajdzik rent richting de bal. Gajdzik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 0:2

15e minuut.
Pará met de inworp. Jamelli is nu in balbezit. Noble schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Noble krijgt een gele kaart. Jamelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Simon met een snel genomen vrije trap. Francelino krijgt zijn hoofd ertegen. Senna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 1:2

18e minuut.
Linhares met een snelle inworp. Jamelli rent richting de bal. Budak verovert de bal door een tackle van achteren. Budak probeert naar een medespeler te passen. Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 1:3

20e minuut.
Shogun is nu in balbezit. Simon begaat een overtreding. Shogun raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodrožić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shogun maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Budak met een sublieme pass. Shogun rent richting de bal. Bodrožić is nu in balbezit. Gajdzik is nu in balbezit. Gajdzik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bodrožić rent richting de bal. Bodrožić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 1:4

39e minuut.
Pedersen met de inworp. Budak geeft de bal voor. Klungelig pakt Simon de bal. Bodrožić is nu in balbezit. Bodrožić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 69%, Valigol 31%.
InterCity - Valigol 1:5

46e minuut.
Anfossi komt het veld opgelopen. Kończewski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Anfossi de bal. Francelino is nu in balbezit. Francelino passt de bal zonder na te denken. Jamelli rent richting de bal. Jamelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Shogun kopt de bal weg. Klungelig pakt Poioco de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodrožić. Bodrožić krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Noble verovert de bal door een tackle van achteren. Noble geeft een hoge lob. Bodrožić rent richting de bal. Shogun rent richting de bal. Shogun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Simon is nu in balbezit. Noble geeft de bal voor. Bodrožić is nu in balbezit. Bodrožić haalt uit met een fantastische trap. Panine probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Anfossi probeert naar een medespeler te passen. Noble is nu in balbezit. Noble geeft de bal voor. Shogun controleert de bal met de borst. Shogun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Valigol 1:6

80e minuut.
Noble raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Melegatti komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budak is nu in balbezit. Budak probeert naar een medespeler te passen. Shogun rent richting de bal. Shogun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 57%, Valigol 43%.
InterCity - Valigol 1:6