Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luton Hudderfield Dinamo Brasil
442 Tactiek db2
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Pantera heeft problemen om de bal te vangen. Tingshu speelt de bal door. Ward rent richting de bal. Ward schiet op doel. Pitanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Polanco kopt de bal weg. Akyürek rent richting de bal. Akyürek passt de bal met de wreef. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tingshu onderschept slim de pass. Tingshu passt de bal in één keer door. Daar is Kightley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kightley haalt uit met een fantastische trap. Pitanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:1

9e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Antunes rent richting de bal. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas geeft een lange en hoge pass. Tingshu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pitanga met een harde bal richting middenveld. Akyürek rent richting de bal. Akyürek speelt de bal door. Kightley heeft problemen om de bal te vangen. Kightley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Picles probeert naar een medespeler te passen. Estronaut rent richting de bal. Estronaut speelt de bal door. Kightley rent richting de bal. Kightley schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klungelig pakt Penha de bal. Akyürek verovert de bal door een tackle van achteren. Picles is nu in balbezit. Akyürek verovert de bal door een tackle van achteren. Akyürek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Estronaut speelt de bal door. Alvim rent richting de bal. Tingshu onderschept slim de pass. Tingshu haalt uit met een fantastische trap. Pitanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:2

33e minuut.
Tingshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingshu geeft een hoge lob. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:3

35e minuut.
Tingshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingshu passt de bal in één keer door. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kightley rent richting de bal. Kightley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pantera geeft een lange en hoge pass. Marreco probeert de bal aan de voet te houden. Estronaut probeert naar een medespeler te passen. Kightley is nu in balbezit. Kightley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gusmão rent richting de bal. Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Navas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kightley de bal. Kightley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luton Hudderfield 73%, Dinamo Brasil 27%.
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:3

46e minuut.
Castro komt het veld opgelopen. Nəzərov komt het veld opgelopen. Beitar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maranhão rent richting de bal. Akyürek verovert de bal door een tackle van achteren. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas geeft een lange en hoge pass. Nəzərov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Akyürek passt de bal met de wreef. Tingshu is nu in balbezit. Tingshu passt de bal met de wreef. Daar is Nəzərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tingshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tingshu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tingshu passt de bal met de wreef. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:4

67e minuut.
Nəzərov met een sublieme pass. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek passt de bal met de wreef. Beitar is nu in balbezit. Beitar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:5

74e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tingshu de bal. Tingshu geeft een lange en hoge pass. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Beitar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castro neemt de hoekschop. Navas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:6

86e minuut.
Macco bereikt de bal nog maar net als eerste. Macco geeft een hoge lob. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov draait met de bal, schiet en ... Pitanga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luton Hudderfield 74%, Dinamo Brasil 26%.
Luton Hudderfield - Dinamo Brasil 0:7