Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vos Spock Hawaii
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Barrichello is nu in balbezit. Pato is nu in balbezit. Barrichello verovert de bal door een tackle van achteren. Amorim is nu in balbezit. Amorim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Venâncio passt de bal zonder na te denken. Amorim rent richting de bal. Barrichello heeft problemen om de bal te vangen. Barrichello draait met de bal, schiet en ... Pantera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vos Spock - Hawaii 0:1

6e minuut.
Oponente rent richting de bal. Oponente met een sublieme pass. Amorim speelt de bal door. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vos Spock - Hawaii 0:2

9e minuut.
Patropi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrichello met een snelle inworp. Tomazzi controleert de bal met de borst. Tomazzi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pedroni probeert de bal met de borst te controleren. Oponente is nu in balbezit. Pedroni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedroni krijgt een gele kaart. Oponente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrichello legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Venâncio probeert de bal aan de voet te houden. Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pressato moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pressato schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente met een sublieme pass. Barrichello is nu in balbezit. Amorim is nu in balbezit. Amorim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Venâncio speelt de bal door. Coruja rent richting de bal. Barrichello is nu in balbezit. Klungelig pakt Barrichello de bal. Barrichello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pezinho probeert naar een medespeler te passen. Oponente rent richting de bal. Oponente passt de bal met de wreef. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vos Spock 75%, Hawaii 25%.
Vos Spock - Hawaii 0:2

48e minuut.
Tomazzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daia komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pato probeert naar een medespeler te passen. Pezinho is nu in balbezit. Daia verovert de bal door een tackle van achteren. Daia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pedroni de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pedroni trapt de bal weg. Patropi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amorim. Amorim krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daia bereikt de bal nog maar net als eerste. Daia passt de bal zonder na te denken. Barrichello rent richting de bal. Barrichello haalt uit met een fantastische trap. Pantera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vos Spock - Hawaii 0:3

79e minuut.
Oponente onderschept slim de pass. Oponente geeft de bal voor. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amorim met een snelle inworp. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio passt de bal zonder na te denken. Barrichello rent richting de bal. Barrichello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Simões controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Venâncio neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Barrichello de bal. Barrichello draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coruja de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vos Spock 55%, Hawaii 45%.
Vos Spock - Hawaii 0:3