Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.19
  • Stadion: TAMEC EC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1587
TAMEC EC Technical Strikas
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rincon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel. Picanha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMEC EC - Technical Strikas 0:1

24e minuut.
Pedalada probeert naar een medespeler te passen. Rincon is nu in balbezit. Canabrava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canabrava krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Souto de bal onder controle te krijgen. Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique passt de bal met de wreef. Souto is nu in balbezit. Souto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Sena met de inworp. Magno is nu in balbezit. Marcelino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marcondes neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMEC EC - Technical Strikas 0:2

44e minuut.
Paraguai trapt de bal weg. Maestro kopt de bal weg. Souza heeft problemen om de bal te vangen. Souto onderschept slim de pass. Souto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMEC EC - Technical Strikas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMEC EC 51%, Technical Strikas 49%.
TAMEC EC - Technical Strikas 1:2

58e minuut.
Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon begaat een overtreding. Canabrava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canabrava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Souto rent richting de bal. Souto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Marcelino geeft de bal voor. Inworp. Sena met de inworp. Souza is nu in balbezit. Souza met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Canabrava rent richting de bal. Rincon rent richting de bal. Canabrava verovert de bal door een tackle van achteren. Rincon verovert de bal door een tackle van achteren. Rincon geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Marcelino probeert naar een medespeler te passen. Suassuna heeft problemen om de bal te vangen. Suassuna geeft de bal voor. Souto rent richting de bal. Souto haalt uit met een fantastische trap. Brocador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMEC EC 52%, Technical Strikas 48%.
TAMEC EC - Technical Strikas 1:2