Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Arapiraca Atlético Itanhaém FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
20 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa speelt de bal door. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate geeft een hoge lob. Sócrates krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Arapiraca - Atlético Itanhaém FC 1:0

4e minuut.
Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa geeft een lange en hoge pass. Vieira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vieira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tilico rent richting de bal. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira passt de bal in één keer door. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Pannunzio kopt de bal weg. Magno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vieira is nu in balbezit. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Remanso rent richting de bal. Pannunzio onderschept slim de pass. Pannunzio speelt de bal door. Klungelig pakt Vieira de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Ventura de bal. Pannunzio rent richting de bal. Pannunzio met een sublieme pass. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pêra probeert naar een medespeler te passen. Petry is nu in balbezit. Pannunzio begaat een overtreding. Petry wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petry kan niet meer verder spelen. Moreno komt het veld opgelopen. Rebelo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sócrates met de inworp. Vieira rent richting de bal. Rebelo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vieira raakt geblesseerd tijdens het duel. Vieira neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Magno geeft een lange en hoge pass. Pedrosa probeert de bal aan de voet te houden. Pannunzio met een sublieme pass. Tilico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Prate geeft een hoge lob. Batista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Arapiraca 27%, Atlético Itanhaém FC 73%.
Cruzeiro Arapiraca - Atlético Itanhaém FC 1:0

56e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pêra de bal. Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa draait met de bal, schiet en ... Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sócrates zal de hoekschop nemen. Remanso rent richting de bal. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Remanso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Del Prate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vieira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno onderschept slim de pass. Moreno draait met de bal, schiet en ... Levy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siqueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Zanotti kopt de bal weg. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande begaat een overtreding. Casagrande krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Arapiraca 20%, Atlético Itanhaém FC 80%.
Cruzeiro Arapiraca - Atlético Itanhaém FC 1:0