Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Digital FC supersonic
Padrão Tactiek 433
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 27.3
solid Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov passt de bal in één keer door. Daar is Rabanete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Batatinha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 1:0

6e minuut.
Monteiro is nu in balbezit. Monteiro passt de bal in één keer door. Lisichkov met een sublieme pass. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lisichkov is nu in balbezit. Radian onderschept slim de pass. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel. Nunes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Belfort is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Francelino is nu in balbezit. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cox passt de bal in één keer door. Francelino is nu in balbezit. Rabanete onderschept slim de pass. Rabanete haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Moraes geeft de bal voor. Radian is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batatinha de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rosado probeert de bal aan de voet te houden. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Francelino is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 2:0

39e minuut.
Batatinha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov geeft een hoge lob. Nunes bokst de bal weg. Rabanete springt en kopt de bal. Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 3:0

42e minuut.
Radian met een sublieme pass. Arantes is nu in balbezit. Arantes passt de bal in één keer door. Leite is nu in balbezit. Leite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete onderschept slim de pass. Rabanete passt de bal zonder na te denken. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 4:0

45e minuut.
Lisichkov passt de bal in één keer door. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete passt de bal met de wreef. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 33%, supersonic 67%.
Digital FC - supersonic 4:0

49e minuut.
Moraes rent richting de bal. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Radian rent richting de bal. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro met een sublieme pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moraes de bal onder controle te krijgen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes onderschept slim de pass. Moraes begaat een overtreding. Moraes krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Paiva trapt de bal weg van het doel. Moraes kopt de bal weg. Rabanete heeft problemen om de bal te vangen. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 5:0

72e minuut.
Francelino is nu in balbezit. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov passt de bal met de wreef. Rabanete heeft problemen om de bal te vangen. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Sales komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Leite met een sublieme pass. Daar is Mărăşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu passt de bal met de wreef. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 6:0

82e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov passt de bal zonder na te denken. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lisichkov rent richting de bal. Batatinha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lisichkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisichkov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 7:0

85e minuut.
Pereda geeft een hoge lob. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete passt de bal met de wreef. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Nunes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 8:0

87e minuut.
Leite speelt de bal door. Arantes rent richting de bal. Arantes passt de bal met de wreef. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - supersonic 9:0

88e minuut.
Klungelig pakt Arantes de bal. Rabanete onderschept slim de pass. Rabanete passt de bal met de wreef. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 35%, supersonic 65%.
Digital FC - supersonic 9:0