Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.20
  • Stadion: udizero Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3042
udizero Niterói F.C.
peido alemão Tactiek 433
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.5 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Fubá is nu in balbezit. Coutinho rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Panine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá passt de bal met de wreef. Coutinho is nu in balbezit. Coutinho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Furtado kopt de bal weg. Coelho is nu in balbezit. Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. Fubá draait met de bal, schiet en ... Furtado kopt de bal weg. Panine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 26%, Niterói F.C. 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
udizero - Niterói F.C. 0:0

50e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Coutinho rent richting de bal. Coutinho haalt uit met een fantastische trap. Panine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Niterói F.C. 1:0

63e minuut.
Santiago rent richting de bal. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin passt de bal in één keer door. Fubá rent richting de bal. Fubá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Shogun met de inworp. Gomes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcelino. Marcelino krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Coutinho met een sublieme pass. Fubá rent richting de bal. Fubá passt de bal met de wreef. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Furtado kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Santiago schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Santiago krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá speelt de bal door. Coutinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutinho draait met de bal, schiet en ... Panine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Niterói F.C. 2:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Bragança de bal onder controle te krijgen. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança begaat een overtreding. Petrucci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Petrucci kan niet meer verder spelen. Paulino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 28%, Niterói F.C. 72%.
udizero - Niterói F.C. 2:0