Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Itanhaém FC Lojas Americanas
Normal Tactiek 4-3-3(2)
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten poor
hopeless Passen average
poor Verdedigen average


9e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli passt de bal met de wreef. Vakar rent richting de bal. Vakar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya speelt de bal door. Vakar met een sublieme pass. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya geeft een hoge lob. Vakar probeert de bal met de borst te controleren. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Condruţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanotti met de inworp. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Itanhaém FC 71%, Lojas Americanas 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Itanhaém FC - Lojas Americanas 0:0

52e minuut.
Beletti geeft de bal voor. Vakar is nu in balbezit. Vakar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Criciúma de bal onder controle te krijgen. Montoya geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Itanhaém FC - Lojas Americanas 0:1

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Maltepeli de bal onder controle te krijgen. Beletti kopt de bal weg. Vakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar draait met de bal, schiet en ... Batista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Itanhaém FC - Lojas Americanas 0:2

64e minuut.
Zanotti is nu in balbezit. Zanotti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Condruţ de bal onder controle te krijgen. Petry rent richting de bal. Petry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vakar geeft een lange en hoge pass. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti geeft een hoge lob. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Numan met een harde bal richting middenveld. Beletti met een sublieme pass. Vakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar haalt uit met een fantastische trap. Batista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio passt de bal in één keer door. Montoya met een sublieme pass. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Beletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Çameli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Itanhaém FC 65%, Lojas Americanas 35%.
Atlético Itanhaém FC - Lojas Americanas 0:2