Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro Arapiraca Santa Lúcia FC
Normal Tactiek 343
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 38.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Rahmad passt de bal met de wreef. Vişoiu rent richting de bal. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro Arapiraca - Santa Lúcia FC 0:1

6e minuut.
Pinedo rent richting de bal. Hamed onderschept slim de pass. Hamed passt de bal zonder na te denken. Demartino rent richting de bal. Demartino passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ab Abel Udarnah passt de bal zonder na te denken. Demartino rent richting de bal. Demartino passt de bal met de wreef. Rahmad rent richting de bal. Rahmad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Devereaux neemt de hoekschop. Demartino krijgt zijn hoofd ertegen. Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rahmad heeft problemen om de bal te vangen. Rahmad passt de bal met de wreef. Hamed probeert de bal aan de voet te houden. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hamed rent richting de bal. Pinedo onderschept slim de pass. Pinedo met een sublieme pass. Pedrosa is nu in balbezit. Pedrosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vişoiu controleert de bal met de borst. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Ab Abel Udarnah met een sublieme pass. Daar is Demartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demartino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leite probeert naar een medespeler te passen. Rahmad is nu in balbezit. Rahmad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Guler rent richting de bal. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Prate krijgt een gele kaart. Ab Abel Udarnah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rahmad heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande is nu in balbezit. Casagrande geeft de bal voor. Daar is Pedrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ab Abel Udarnah onderschept slim de pass. Ab Abel Udarnah probeert naar een medespeler te passen. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap. Demartino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Arapiraca 55%, Santa Lúcia FC 45%.
Cruzeiro Arapiraca - Santa Lúcia FC 0:1

54e minuut.
Levy rent richting de bal. Levy geeft een hoge lob. Sócrates kopt de bal weg. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzeiro Arapiraca - Santa Lúcia FC 1:1

69e minuut.
Pannunzio rent richting de bal. Vişoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Demartino rent richting de bal. Rahmad is nu in balbezit. Rahmad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu passt de bal met de wreef. Levy rent richting de bal. Rahmad verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Guler probeert naar een medespeler te passen. Demartino heeft problemen om de bal te vangen. Demartino passt de bal zonder na te denken. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannunzio verovert de bal door een tackle van achteren. Pannunzio geeft de bal voor. Pinedo rent richting de bal. Pinedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rahmad geeft een lange en hoge pass. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap. Siqueira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro Arapiraca 60%, Santa Lúcia FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro Arapiraca - Santa Lúcia FC 1:1