Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberaba Sport Club Rio Runners
Colorado 4312 Tactiek Defeituosa
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 47.6
excellent Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Welikow rent richting de bal. Welikow passt de bal met de wreef. Revnic speelt de bal door. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vandereycken is nu in balbezit. Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Baquedano geeft een lange en hoge pass. Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru haalt uit met een fantastische trap. Rajalen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cieciura rent richting de bal. Cieciura schiet op doel. Rajalen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano geeft een hoge lob. Soru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. do Carmo rent richting de bal. do Carmo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Baquedano geeft een lange en hoge pass. Daar is Szamszon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Rio Runners 1:0

16e minuut.
Szécsi heeft problemen om de bal te vangen. Szécsi geeft de bal voor. Çekil met een sublieme pass. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Campino is nu in balbezit. Campino probeert naar een medespeler te passen. Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenal geeft een hoge lob. Vandereycken maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Keibal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pajariño probeert de bal aan de voet te houden. Welikow is nu in balbezit. Welikow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Soru met de inworp. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo geeft een hoge lob. Paal! Rajalen bokst de bal weg.

28e minuut.
Revnic onderschept slim de pass. Revnic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soru met een snelle inworp. do Carmo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Revnic passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cieciura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çekil rent richting de bal. Çekil haalt uit met een fantastische trap. Rajalen bokst de bal weg.

31e minuut.
Soru is nu in balbezit. Met opzet legt Pérez Martín zijn tegenspeler op de grond. Soru raakt geblesseerd tijdens het duel. Çekil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cieciura springt en kopt de bal. Rajalen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Szamszon verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon probeert naar een medespeler te passen. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo haalt uit met een fantastische trap. Rajalen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Rio Runners 2:0

40e minuut.
Zamolo kopt de bal weg. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Revnic passt de bal zonder na te denken. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 50%, Rio Runners 50%.
Uberaba Sport Club - Rio Runners 2:0

48e minuut.
Campino probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tianno bokst de bal weg. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Rio Runners 2:1

49e minuut.
Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru passt de bal zonder na te denken. Pérez Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek probeert naar een medespeler te passen. Cardenal rent richting de bal. Cardenal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Martín geeft de bal voor. Franco controleert de bal met de borst. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... Tianno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Casalini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soru met een snelle inworp. do Carmo rent richting de bal. do Carmo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pajariño speelt de bal door. do Carmo rent richting de bal. do Carmo speelt de bal door. Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Franco geeft de bal voor. Inworp. Cardenal met de inworp. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 54%, Rio Runners 46%.
Uberaba Sport Club - Rio Runners 2:1