Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.21
  • Stadion: 12232 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1852
12232 Folha Seca F.C
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Pardal geeft de bal voor. Vicente probeert de bal aan de voet te houden. Vicente speelt de bal door. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Colméia met een sublieme pass. Vicente rent richting de bal. Vicente speelt de bal door. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pereba heeft problemen om de bal te vangen. Vicente rent richting de bal. Vicente passt de bal zonder na te denken. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal met de wreef. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - Folha Seca F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12232 52%, Folha Seca F.C 48%.
12232 - Folha Seca F.C 1:0

72e minuut.
Ceará geeft een lange en hoge pass. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojão. Rojão krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Barcelos speelt de bal door. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila passt de bal in één keer door. Pannunzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannunzio passt de bal in één keer door. Patropi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Piaçava geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pannunzio met een snelle inworp. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12232 57%, Folha Seca F.C 43%.
12232 - Folha Seca F.C 1:0