Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schneiders F.C Uberaba Sport Club
Normal Tactiek Colorado 4312
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 45.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cieciura onderschept slim de pass. Cieciura probeert naar een medespeler te passen. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Rabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:1

4e minuut.
Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soru speelt de bal door. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:2

7e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Zamolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Toti de bal. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:3

8e minuut.
Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekil verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo passt de bal in één keer door. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Çekil rent richting de bal. Goulart speelt de bal door. Franco speelt de bal door. Soru bereikt de bal nog maar net als eerste. Soru geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:4

16e minuut.
Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Polenta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cieciura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franco met een snel genomen vrije trap. Cieciura kopt de bal weg. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:5

19e minuut.
Zamolo heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Rabello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:6

24e minuut.
Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura probeert naar een medespeler te passen. Zamolo heeft problemen om de bal te vangen. Zamolo schiet op doel. Rabello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:7

25e minuut.
Moraes rent richting de bal. Moraes passt de bal zonder na te denken. Polenta is nu in balbezit. Zamolo onderschept slim de pass. Zamolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:8

30e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Zamolo geeft de bal voor. Cieciura rent richting de bal. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Rabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lindomar speelt de bal door. Çekil speelt de bal door. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo rent richting de bal. Zamolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo onderschept slim de pass. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Rabello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:9

37e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de bal. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekil verovert de bal door een tackle van achteren. Çekil passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zamolo de bal. Zamolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Çekil verovert de bal door een tackle van achteren. Çekil geeft een lange en hoge pass. Cieciura controleert de bal met de borst. Zamolo rent richting de bal. Zamolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneiders F.C 79%, Uberaba Sport Club 21%.
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:9

47e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz geeft de bal voor. Baquedano kopt de bal weg. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Zamolo kopt de bal weg. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:10

59e minuut.
Çekil passt de bal in één keer door. Baquedano rent richting de bal. Baquedano speelt de bal door. Cieciura rent richting de bal. Cieciura haalt uit met een fantastische trap. Rabello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Suassuna geeft een hoge lob. Inworp. Baquedano met de inworp. Cieciura rent richting de bal. Cieciura geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo passt de bal in één keer door. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Soru met een snelle inworp. Zamolo rent richting de bal. Zamolo passt de bal in één keer door. Soru is nu in balbezit. Soru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Cieciura rent richting de bal. Cieciura passt de bal zonder na te denken. Zamolo rent richting de bal. Zamolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:11

88e minuut.
Cieciura geeft de bal voor. Klungelig pakt Cordeiro de bal. Çekil rent richting de bal. Çekil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schneiders F.C 72%, Uberaba Sport Club 28%.
Schneiders F.C - Uberaba Sport Club 0:12